Jak podłączyć kondensator ??

Forum dyskusyjne o nagłaśnianiu naszych pociech.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

Witam. Skończył mi się ostatnio kondensator w CA i myślę nad zakupem nowego. Pojemność kondensatora najlepiej aby była wyższa niż 1.2F ale też niezbyt wysoka (bo im większa tym droższa). Myślę nad Hifonicsem, Ground Zero, Powerbassem albo Crunchem. Który polecacie i czy ma ktoś kondensator tej firmy zamontowany w autku ? Budżet skromny bo do 250 zł.
Awatar użytkownika
Marecki1402
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Marecki1402 »

kolego a jaki masz wzmacniacz?? jesli chcesz dobry kondensator to proponuje dietz-a naprwde warto sie nad nim zastanowic albo autotek ja osobiscie mam autoteka i jestem z niego zadowolony:)
Moje srebrna gertruda

viewtopic.php?f=78&t=51655
Awatar użytkownika
damian2933
Początkujący
Początkujący

Post autor: damian2933 »

[quote="Diego69"]Witam. Skończył mi się ostatnio kondensator w CA i myślę nad zakupem nowego. Pojemność kondensatora najlepiej aby była wyższa niż 1.2F ale też niezbyt wysoka (bo im większa tym droższa). Myślę nad Hifonicsem, Ground Zero, Powerbassem albo Crunchem. Który polecacie i czy ma ktoś kondensator tej firmy zamontowany w autku ? Budżet skromny bo do 250 zł.[/quote]
napisz kolego jaki masz ten sprzęt że potrzeba ci kondensator
ALTEK220A>CDA-117Ri>PRO CON GOLD >GZHA2350>RODEK RNC>HIFONICS BXI6000>Rockford T112D2 puki co 141dB
G
Gaary
Swój
Swój

Post autor: Gaary »

[quote="damian2933"][quote="Diego69"]Witam. Skończył mi się ostatnio kondensator w CA i myślę nad zakupem nowego. Pojemność kondensatora najlepiej aby była wyższa niż 1.2F ale też niezbyt wysoka (bo im większa tym droższa). Myślę nad Hifonicsem, Ground Zero, Powerbassem albo Crunchem. Który polecacie i czy ma ktoś kondensator tej firmy zamontowany w autku ? Budżet skromny bo do 250 zł.[/quote]
napisz kolego jaki masz ten sprzęt że potrzeba ci kondensator[/quote]

Ty wogóle czytasz daty napisanych postów?
Nie pomagam na pw od tego jest forum.
Awatar użytkownika
Damian_P_2009
Newbie
Newbie

Post autor: Damian_P_2009 »

Trochę po czasie ale chciałbym się podłączyć do tematu . W kondensatorze są wejścia na kabel o różnej średnicy , który to wejście z aku a który to wyjście na wzmacniacz ?

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Car audio”