[quote="wojtsen1"]turzol
dzięki, rzeczywiście fajny może faktycznie z palety audi coś się trafi, myślałem nad black phantom, u mnie kolega ma na r8 to jest nieziemska perła.[/quote]
Daytona jest lakierem specjalnym (z palety exclusive) i do tanich niestety nie nalezy, ale na 9N będzie kosa.
[quote="rzezin"]a tak btw, osoba do polerowania rotorow rs'a o ktorej kiedys wspominales nadal jest tak samo dobra? jakies namiary?
[/quote]
Uderz do malinowego z vwzone, on robi maszynowo. Jak chcesz same ramiona rotorów to do górala www.polerowanie-felg.pl . Ja jeszcze się waham jak robić ale to temat na zimę.
Wojtek, jak dla mnie jest to najgrubszy projekt związany z Polówką w PL, może i w EU, nie wiem aż tak głęboko nie zaglądam. Te wszystkie 6n/6n2 które wstawią glebe i dużo koło + polerka lakieru to sie na prawdę chowają.
Twoje auto normalnie jak z fabryki, każdy element jest dopracowany, silnik jest, zawieszenie jest, wnętrze jest, audio jest, koło jest, no wszystko,wszystko i to dopracowane na najwyższym poziomie..
Teraz ten front GTI.... coś pięknego...
Jak pryśniesz na czarno to na prawdę, będzie prawdziwy bandyta..
Z tych dwóch ostatnich, zdecydowanie kolor z palety Audi.
A może przemyśl sprawę i walnij coś żywego, jakaś meksykańska czerwień, żółta perła,biała perła + dach carbon,lusterka itp..
Przemyśl sprawę, bo czarny tak jak mówiłem będzie bandit.. ale w takim żywym kolorze to będzie prawdziwa kosa:)
phantom black nie zbyt czarny, a bmw wyszedł prawie brązowy. Po dwóch tygodniach próbek sam zmieszałem odpowiedni kolor.
Ciemna jak smoła baza i bardzo minimalna ilość miedzianej perły. Efekt zobaczycie po malowaniu.
W międzyczasie doszedł na próbę węgiel
[quote="wojtsen1"]W międzyczasie doszedł na próbę węgiel[/quote]
Hmm, o ile na kierownicy i na panelu nawiewów fajnie, o tyle na drzwiach gryzie mi się to ze skórą... No ale to Tobie ma się podobać A co do lakieru, to czekam niecierpliwie Rotor RSa idzie w poler całkowicie??
zobaczycie na żywo, zmienicie zdanie. Seryjne plastiki w polo to porażka. Żywy prawdziwy carbon ( nie jakaś hydro ) niesamowicie zmienia szarość. Wiem co robię carbon na próbę to chodziło mi o to że próba jakości, może coś tam kiedyś jeszcze powęgluję.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2012, 21:08 przez wojtsen1, łącznie zmieniany 1 raz.