dokladnie ;P 6-enk to mistrze hehe musiala byc ;P dzis dostalem informacje ze Wiola umyla autko, dala wosk, wyprala fotele no normalnie cudowna dziewczyna teraz tylko na foty czekac
Takie o to dzieła wykonane przez Wiole, nie ma to jak auto w kobiecym dotyku praktycznie zawsze czyste tak sam nawet jak patrze na zdjecia podoba mi sie nawet, brakuje pare detali, tu cza poprawic i tam, pasowaloby wypolerowac ale to kwestia czasu Zdjecia pokazuja zmienione detale czyli, kierunki boczne, antena, gril, szyby bez foli, umyte:P
Ładna 6N'ka, widać nie do końca taka zwieśniaczona, delikatnie o rolnictwo zahaczył ale ogólnie jest git.
Jakbyś chciał sprzedać zawias bądź koło pisz na pw.
alu byc moze bedzie na sprzedaz jak wroce z d ale jeszcze sam nie wiem a dokladki nie bylo ale bedzie tylko zastanawiam sie jeszcze jaka bo mam pare opcji
już myślałem że merola przywieziesz albo 6n2 a ty znów 6Nka, jeszcze z takim samym silnikiem jak moja, powinieneś byc zadowolony, jeszcze tylko podtlenek gazotu zapodaj,
widziałem na żywo to autko silnik po swapie chodzi kulturalnie także powinna służyc jeszcze dłuuugo :oki:
[quote="rat4"]już myślałem że merola przywieziesz albo 6n2 a ty znów 6Nka, jeszcze z takim samym silnikiem jak moja, powinieneś byc zadowolony, jeszcze tylko podtlenek gazotu zapodaj,
widziałem na żywo to autko silnik po swapie chodzi kulturalnie także powinna służyc jeszcze dłuuugo :oki:[/quote]