Generalnie jestem tutaj już od jakiegoś czasu, ale jakoś nie miałem okazji przedstawić mojego VWozidła, zatem biorę się za to

Polo 1.4 16V 75KM, 2000r z przebiegiem 155k km. jest to moje pierwsze auto kupione w październiku zeszłego roku i cały czas mi towarzyszy. Z miejsca były wymienione wszystkie filtry, rozrząd wraz z pompą wody, świece, kable zasilające, tuleje, przeguby. Dodatkowo Polo jest wyposażone w gazową instalację sekwencyjną DIEGO G3 zainstalowaną w maju 2010 - sprawdza się znakomicie.
Na wyposażeniu:
4x poducha
ABS
Climatronic
Wspomaganie
Regulowana kolumna kierownicy
Elektryczne lusterka
Elektryczne szyby
Auto-alarm z funkcją domykania szyb z pilota, jak i bezpośrednio z zamka
Lampy przód ringi FK
Pod maską seria
Listwy, kratki, grill w kolor
Przyciemka
Halogeny
Kierownica obszyta skórą
Laczki 4x Uniroyal RainSport
Audio to zmiana i dodanie praktycznie całości tj. przód Diora, półka Sony Xplod, bagażnik skrzynia JBL no i radio Sony Xplod to tak pokrótce, bo nie pamiętam nazw poszczególnych sprzętów.
Co planuję zmienić to dodanie paru dupereli bo niczego w zasadzie mi nie brakuje w tym aucie, jak np. grill z GTI, dodać resztę ledów do lampki w środku i bagażnika, lampy z tyłu Hella led przerobione na taki wzór, by całość byla czerwona a jedynie pasek z lampkami led został nietknięty oraz jakiś ksenon. Gwintu nie mam najmniejszego zamiaru zakładać - nie na tutejsze drogi, w dalsze trasy niż Poznań nie jeżdżę, a jestem z osób, którym zależy na komforcie.

Oceniać, krytykować