[quote=""czaja""][quote=""FlashBolt""]Interesuja mnie komplet chlapaczy do mojego Polo
6N 95r[/quote]
napisz jaki masz zderzak z tyłu i czy to hatchback czy inna wersja nadwozia.[/quote]
Polo na wąskim zderzaku z tylu i oczywiście hatchback
[quote=""FlashBolt""]Polo na wąskim zderzaku z tylu i oczywiście hatchback [/quote]
przód - 6N0 075 111 (niedostępne w ASO od 01.09.2010)
tył - 6N0 075 101 (niedostępne w ASO od 01.06.2010)
Wchodzimy na stronę: http://ifinterface.com/page/page3.php
i wybieramy z listy po lewej CarProg2. I możemy korzystać z ETKI Online[/size]
info pożyczone z forum Passata. Sprawdzałem, działa jak najbardziej poprawnie
Koledzy, pilnie potrzebuję Waszej pomocy. Mianowicie padł mi zamek tylnej klapy w moim 6n i nie ma jak klapy otwierać, zanim dostałęm się do tego na zatrzaśniętej klapie mineło duuuużo czasu.
Potrzebuję element łączący klamkę i zamek - to ten pręt podłużny taki troche powyginany, osadzony jest z jednej i drugiej strony w tulejkach (tulejki też potrzebuję obie są identyczne) Ten pręt przebiega zaraz obok kostki gdy włączona jest do gniazda. W tym temacie widoczne jest na fotce część pręta. http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=181&t=22749
[quote=""pinio-78""]Koledzy, pilnie potrzebuję Waszej pomocy. Mianowicie padł mi zamek tylnej klapy w moim 6n i nie ma jak klapy otwierać, zanim dostałęm się do tego na zatrzaśniętej klapie mineło duuuużo czasu.
Potrzebuję element łączący klamkę i zamek - to ten pręt podłużny taki troche powyginany, osadzony jest z jednej i drugiej strony w tulejkach (tulejki też potrzebuję obie są identyczne) Ten pręt przebiega zaraz obok kostki gdy włączona jest do gniazda. W tym temacie widoczne jest na fotce część pręta. http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=181&t=22749[/quote]
jutro zerkne w szpargaly może znajdę ten drucik.
Witam !
Mam prośbę czy mógł by mi ktoś sprawdzić czy wahacz prawy o numerze 6Q0 407 157C (z VW polo 2008rok 1.2)jest wymienny z wahaczem ze skody fabi 2005rok o numerze 6Q0 407 158 B ??
I druga prośba mógłby mi ktoś podać nr. półośki prawej (lub samego przegubu wewnętrznego) do VW POLO 1.2 2008r
[quote=""kactuzzz""]Mam prośbę czy mógł by mi ktoś sprawdzić czy wahacz prawy o numerze 6Q0 407 157C (z VW polo 2008rok 1.2)jest wymienny z wahaczem ze skody fabi 2005rok o numerze 6Q0 407 158 B ??
a skąd ty wytrzasnąłeś ten numer (6Q0407157C)? bo ETKA nie znajduje takiego numeru dla VW.
wahacz do Polo 2008 rok, 1.2 to - 6Q0 407 151L i nie ma tu rozróżnienia co do strony, więc pasuje na obie. Numer który podałem jest taki sam dla wahacza ze Skody Fabii 2005 rok (w ASO ok. 419,90).
[quote=""kactuzzz""]I druga prośba mógłby mi ktoś podać nr. półośki prawej (lub samego przegubu wewnętrznego) do VW POLO 1.2 2008r[/quote][/quote]
Podaj mi czy masz wspomaganie i jaka skrzynia.
Witam,
Mam mega mega mega ogromną prośbę o sprawdzenie elementu reflektora 6n2, mianowicie
Jest taki plastikowy zaczep wraz ze sprężynką i bolcem, których zadaniem jest przytrzymywanie klosza kierunkowskazu.
Pytanie czy jest to sklasyfikowane jako jedna część, czy kilka oddzielnych i ogólnie ile by mnie taka zabawa kosztowała ?
[quote=""szmydziu""]Jest taki plastikowy zaczep wraz ze sprężynką i bolcem, których zadaniem jest przytrzymywanie klosza kierunkowskazu[/quote]
to chyba bedzie to co poniżej na zdjęciu. element nr 14:
jeżeli tak to w ASO to koszt ok. 81,19zl.