Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym właścicielem polo 6n z 97 roku w wersji XXL. Wcześniej śmigałem oplem corsą , ale jednak VW to VW: )
 Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym właścicielem polo 6n z 97 roku w wersji XXL. Wcześniej śmigałem oplem corsą , ale jednak VW to VW: )Silnik: 1.6 75km AEE (obecnie seria)
Moc: 75km
Kolor: czerwony lp3g
W aucie jak dotąd zrobiłem:
 Gwinten TATEKNIK
 Gwinten TATEKNIK 
 Lampy przednie na smoked
 Lampy przednie na smoked kierunki boczne na dymione
 kierunki boczne na dymione  klamki czarne z zamkami na klamki w kolorze bez zamków (dzięki madmax)
 klamki czarne z zamkami na klamki w kolorze bez zamków (dzięki madmax) Ogarnięcie komory silnika , kielichy ,polerka maluśki clean
 Ogarnięcie komory silnika , kielichy ,polerka maluśki clean Car audio skromne ale gra
 Car audio skromne ale gra  
  pomalowałem znaczek na czarno
 pomalowałem znaczek na czarno  postoje w kierunkach
 postoje w kierunkach  słupki oklejone na czarno
 słupki oklejone na czarno Recaro CC + grzanie dupek
 Recaro CC + grzanie dupek halogeny w szeroki zderzak
 halogeny w szeroki zderzak Camber na tył, około 3 * negatywu
 Camber na tył, około 3 * negatywu  Alumfelging Rh cup r15 7j et 50 + dystans 2/3cm
 Alumfelging Rh cup r15 7j et 50 + dystans 2/3cm Zestaw blach nierdzewnych na dolot by Fajgi
 Zestaw blach nierdzewnych na dolot by Fajgi  dokładka od cordoby SX z szerokiego zderzaka
 dokładka od cordoby SX z szerokiego zderzaka rozpórka przód wajczers+tył homemade
 rozpórka przód wajczers+tył homemade  Tylne lampy HBM
 Tylne lampy HBM Planowane zmiany:
 ogarnięcie lakierki
 ogarnięcie lakierki czarny dywan
 czarny dywan obszycie podsufitki
 obszycie podsufitki lepsze opony jakies 165/45/15
 lepsze opony jakies 165/45/15 lepsze koło
 lepsze koło  hamulce tarczowe na tył
 hamulce tarczowe na tył Tak wyglądało pierwszego dnia

Pierwsze co postanowiłem zrobić to porządek pod maską i znaczek w czerń

Następnie strzeliłem sobie smoked

Klameczki ciach

A w między czasie nieprzyjemna część mojego tematu
 Niespodzianka
 Niespodzianka
I nagle następna niespodzianka . Hamulce bębnowe szlag trafił , naprawa 450zł...

Zainspirowany Modem LeMaNka , zrobiłem sobie światło stop z moja ksywą , dla niektórych to wiocha , a dla mnie satyra

Na chwile obecną nie mam kasy na większe mody , cały czas coś drobnego się dzieje

Ostatnią zmianą jest Bra która dzisiejszego dnia do meni zawitała , czarna przeszyta czerwonimi nićmi

Pomalowane mam jeszcze zaciski na srebrno , srebrzanką

mały up

Czekam na nowe radio i wlepki na szybkę

zawitało radyjko
 zawitało radyjko  
 Pioneer DEH 6800mp

Mała aktualizacja!

Co by nie być gołosłownym !

jako że na pomorzu wiosna powolutku się pojawia, wziałem się do roboty

wiem że balon ale na 2k13 musi byc

przymiarka rozporki by marcinek

dokonczona polerka pokrywy

mały up
 Skrecony gwint przod na "kartke" , rozporka przednia zamontowana , lakier nawoskowany
 Skrecony gwint przod na "kartke" , rozporka przednia zamontowana , lakier nawoskowany  

kolejny Tjuning za mną. Słupki zostały oklejone, a dziura w grillu zaślepiona małym głodem

Kolektor wydechowy pomalowany czarna farba wysoko temp, żeby nie bylo tej paskudnej osłonki.

no to dam jakies lepsze foto wnętrza i małego upa nowego fantu

z halogenami problem jest taki, że jeden swieci w ziemie a drugi w niebo :crazy: :crazy:
negatyw ciach

tak to wyglada
 ale trzeba stoczyc dystans bo trze mocno
 ale trzeba stoczyc dystans bo trze mocno 
I to na razie na tyle