[quote="polakotek"]Neee, bo ona nie jest w idealnym stanie ;p w rog ktos kiedys uderzyl i troche rdzewieje [/quote]
Dobra dobra tak se tłumacz
Ide moze podprostuje troche te dokładke
[quote="rumcajs25"]
Byłem po znajomosci naprawic koledze pizdzika i nie chcialo mi sie na obkoło jechac bo lasem krocej ale zle na tym wyszedłem. Pierd&%#olniecie było takie ze az te kratki od głosnikow w podszybiu powypadały :crazy:
Cos przezyce na ruszt i ide obejrzec polo.
Szykuj sie Paula ze dokladke z tylnego zderzaka ci zabiore :crazy:[/quote]
Te na obkolo :razz: to kara za Twoj polamany polski (bo nie ma takiego slowa jak obkolo) :twisted: i po nocy sie jezdzi asfaltem, a nie lasem, chyba ze nie macie tam asfaltu :crazy:
[quote="shao"]Te na obkolo :razz: to kara za Twoj polamany polski (bo nie ma takiego slowa jak obkolo) :twisted: i po nocy sie jezdzi asfaltem, a nie lasem, chyba ze nie macie tam asfaltu :crazy:[/quote]
Sory niedopatrzenie Ale tych znaków ł,ś,ą itd nie chce mi sie pisac :crazy: :blush2:
A z drogami to jest roznie Ci powiem ogolnie lipaa
[quote="murzyn"]se kawkę zrobiłem [/quote]
To kawą idzie zrobić tsssyyt ??
:hello:
Czas pakować zad do garage i jechać do roboty a po robocie na wioskę :crazy:
[quote="rumcajs25"]Siemanko
Dopiero wstałem, wkurzony troche jestem bo wczoraj w nocy wracałem przez las bocznymi drogami taty polówka i był jakis chyba korzen nie zauwazylem i pierdykłem az miło. Niesety ucierpiał chyba układ wydechowy ale nie wiem czy tłumik koncowy czy srodkowy,ale prawdopodobnie koncowy i dokladka tylnego zderzaka sie zgiela i lakier odprysnal :doh: Na wolnych obrotach chodzi ok ale przy 2tys czuje drgania silnika od gałki zmiany biegów po cała bude i przy tych obrotach zaczyna drzec sie niemiłosiernie, musze dzis podjechac do znajomka na kanał i obadac sprawe bo jutro tacie polo potrzebne[/quote]
to Ty bocznymi drogami gdzieś zawadziłeś a ja wieczorem z żoną wracałem i na wiadukcie na Marsa progiem tak pociągnąłem po asfalcie że myślałem iż z tej koleiny już nie wyjadę.
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
[quote="shao"]Ja tam zawsze latam na pelnej kur#@ :twisted: ale ja mam touarega [/quote]
chyba latałeś bo zanim wrócisz z krainy skośnych oczu po starym wiadukcie nie będzie śladu.poza tym jak cały wahacz ze sworzniem kosztuje tyle co 2 z ośmiu wahaczy w audi to można latać i nie zwracać uwagi na dziury.
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Marcin
[quote="rumcajs25"]Byłem po znajomosci naprawic koledze pizdzika i nie chcialo mi sie robic niepotrzebnie kolka bo lasem krocej ale zle na tym wyszedłem[/quote]
Bylem obejrzec polo, naprostowalem dokladke i pozatym nie ma tragedii bo nic sie nie urwało z zewnatrz tylko w srodku cos w tlumiku ze przy pewnym zakresie obrotow wchodzi to w drgania i taki halas robi, takze nigdzie niejade :crazy: