[quote=""MiSiEk-GDA""]
BTW:
Małolata z Pasłęka ze zlotu od zdjęć dała mi 22 lata wieku :rotfl: :rotfl: :rotfl: chyba dobrze mnie zakonserwowało [/quote]
Jaka małolata?
[quote=""pawellini""]christopherek ten kto nie zna Warszawy i nie zna warunków drogowych w niej panujących to nie zrozumie że mega gleby u nas być nie może.
[/quote]
Paweł dramatyzujesz ja tam nie narzekam i na -80 ciągle śmigałem
[quote=""suff""][quote=""pawellini""]christopherek ten kto nie zna Warszawy i nie zna warunków drogowych w niej panujących to nie zrozumie że mega gleby u nas być nie może.
[/quote]
Paweł dramatyzujesz ja tam nie narzekam i na -80 ciągle śmigałem[/quote]
Gdybyś zobaczył tO auto na żywo i miał wiedzę ze cabrio ma inne niższe progi niż zwykle mk3to zdanie byś zmienil
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
[quote=""christopherek""]Gdybyś zobaczył tO auto na żywo i miał wiedzę ze cabrio ma inne niższe progi niż zwykle mk3to zdanie byś zmienil[/quote]
nie mówię o Golfach bo te faktycznie na mega glebie w Wawie nie pojeżdżą
Dawno mnie tu nie bylo?
Pytanie: Byl ktos z Was autem na Białorusi?
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
[quote=""polakotek""]Wiecbork umarl robie zlot u siebie na dzialce chyba [/quote]
Też właśnie przeczytałem i kminimy z pomorskim czy nie zakończyć sezonu na własną rękę :crazy: BTW wróciłem z długiego spaceru z nad morza i westerplatte :crazy: nie samotnego