[quote="przem_polo"]Dosc niezle wyglada ten lakier na aucie.Przedostatnia fotka najlepsza.[/quote]
świeży lakier położony tylko na błotnikach przednich, i tak spieprzyli sprawę bo dali czarny podkład i dość spora różnica odcienia jest...
[quote="przem_polo"]Do zaawansowanych nadaje sie na 100 procent.[/quote]
nie pogardziłbym
[quote="Skfarek"]Jabolek eee tam widzę że praktycznie auto już gotowe, rewelacja powiem Ci, lepsze jak nówka z salonu

[/quote]
jeszcze nie takie gotowe, na przyszły tydzień jestem ugadany na piaskowanie i malowanie felg, odbiór łapci od
madmax'a jak zdejmie ze swoich BBS, w sobotę myślę że zrobię geometrię i przegląd.
[quote="Skfarek"]NB+ mam w skodilatorze i będziesz Pan zadowolony, mi wytrzymały w sumie rok, ale za to jak fajnie święcą ;-)[/quote]
NB+ poszły na światła drogowe ale dojdzie
moduł świateł dziennych i będą świecić cały czas na 30% mocy

na światła mijania Allseason

.
a w ten weekend co był zacząłem ogarniać druciarstwo pod machą

, kabelki w końcu polutowane jak trzeba, luty zabezpieczone lakierem poliuretanowym i oczywiście wszystko w termokurczki, poducha pod silnikiem musiała być wymieniona bo w starej zerwał się gwint od łapy i silnik "skakał" na dołkach. Zabrałem się też za zamontowanie rozpórki od
Krzycha, cewka przesunięta w dół zbiorniczek wysunięty do przodu, wszystko zamontowane na utwardzane (12,9) imbusy. Jeszcze tylko poczyścić wszycho i malina.