Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

podeslij mi hasło i login na pw to obejrzę :grin:
Awatar użytkownika
zybercik
Początkujący
Początkujący

Post autor: zybercik »

Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

A ja chyba znalazłem w końcu dekle do alu :) i to u siebie na miejscu :) jutro zadzwonię i pojadę obczaić
http://moto.allegro.pl/dekielki-znaczki ... 72031.html
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

Karol jak po Manii wrażenia?bo na vwgolf.pl jakoś mało fotek wrzucają i nie widać ładnych aut ani pań :grin: :grin: :grin:
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="MiSiEk-GDA"]A ja chyba znalazłem w końcu dekle do alu :) i to u siebie na miejscu :) jutro zadzwonię i pojadę obczaić
http://moto.allegro.pl/dekielki-znaczki ... 72031.html[/quote]

To jak coś targuj jak się da bo mają skazy :blush2: No chyba, że Ci to nie przeszkadza i chcesz mieć ORI :grin:
Bo ja swoje dekielki dałem 48zł ;)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]Karol jak po Manii wrażenia?bo na vwgolf.pl jakoś mało fotek wrzucają i nie widać ładnych aut ani pań [/quote]
Nie widziałeś fot co dałem z laskami ?? :grin: Byłem sobota i niedziela i powiem, że fajna impreza :piwo: i wbrew pozorom jak słyszałem rok temu, że były ostre przypały z jazdą po pijaku i kradzeniem emblematów z aut to teraz mega porządku pilnowali.
Masz przejazd aut z faktorii z pokazu co nakręciłem :)
http://www.youtube.com/watch?v=nq26_ORY4E8
[quote="krzychu20"]To jak coś targuj jak się da bo mają skazy No chyba, że Ci to nie przeszkadza i chcesz mieć ORI
Bo ja swoje dekielki dałem 48zł [/quote]
Mam taki zamiar :) poza tym mogę kupić poza allegro z odbiorem osobistym to też prowizji od aukcji nie zapłaci, jeszcze sobie jutro otwór wymierzę, ale jak kiedyś z shao szukałem to właśnie pamiętam takie wymiary dziury miałem 56mm
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Ech trzeba iść spać ... :blush2:
Dobranoc :bye:
d
darek-vw
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: darek-vw »

[quote="MiSiEk-GDA"]Znalazłem w necie temat z Cordobą z Manii, która robiła taki gnój na 1/4 mili :grin:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=268840[/quote]
Nawet sobie nie wyobrażasz jak to jeździ gdy siedzisz w środku :mrgreen:
od 0-100 właśnie właściciel mi pisał, że robi powtarzalne 4,6-4,8 :mrgreen:
od 0-200 masz około 17s, do końca licznika czyli 260km/h idzie cały czas równo a max tej zwykłej Cordoby to 284km/h - ogranicza go skrzynia zbudowana na przyspieszenia a nie max speed :mrgreen:
na VW Mani miał już wydech 3'' i kilka poprawek, więc pewnie jest trochę więcej niż 300KM, obstawiam pod 320KM

wszystko oczywiście ogarnięte przez właściciela i przyjaciół z Genowefa Garage :mrgreen:
na forum też kilka fot jest
viewtopic.php?f=71&t=38625

ogólnie to miał być ostatni sezon Cordoby R36, był już zakupiony inny silnik oraz inne ciekawe graty, ale koszta i ryzyko awarii oraz nasza namowa skłoniły właściciela do rezygnacji i pozostaniu przy słabszym, praktycznie nowym i bezawaryjnym zestawie :mrgreen:
silnik miał przejechane podczas swapa około 10-15 tyś km, więc ledwo dotarty, szkoda go wywalać :mrgreen:

auto dostało w zamian nowe hamulce, poliuretany, szperę i właściciel bardzo zadowolony ustawia w szeregu ścigacze ze swojego miasta oraz właścicieli modeli z oznaczeniami 63AMG :rotfl:
10\' VW Polo Classic Coupe R36

[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=185&t=26509]Wszystko o modyfikacji VW Polo Classic / Variant 6KV 1995-02
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="darek-vw"]Nawet sobie nie wyobrażasz jak to jeździ gdy siedzisz w środku
od 0-100 właśnie właściciel mi pisał, że robi powtarzalne 4,6-4,8
od 0-200 masz około 17s, do końca licznika czyli 260km/h idzie cały czas równo a max tej zwykłej Cordoby to 284km/h - ogranicza go skrzynia zbudowana na przyspieszenia a nie max speed
na VW Mani miał już wydech 3'' i kilka poprawek, więc pewnie jest trochę więcej niż 300KM, obstawiam pod 320KM[/quote]
Domyślam się jaka musi być petarda i jak to fruwa :D bo jechałem ze znajomym od nas 185 konnym vr6 i miałem serce w gardle momentami, a to auto ma jeszcze raz tyle prawie :grin: Powiem tak na Manii każdy miał o taki wyraz twarzy :shock: :shock: :shock: i pytania: kur%#@ co on ma pod maską :grin: bo z kim by nie stawał to był pogrom i zostawał w tyle :grin: a co najpiękniejsze, że po tym aucie nic nie widać, że ma taki potencjał :yahoo: Mam skręconych kilka filmików to wrzucę :)
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Karol lepiej nie przyjezdzaj do Warszawy jak Subaru bedzie latac po miescie... :twisted:

A ja dzisiaj lajt w robocie bo zolty wzial UZ, a szefowa w trasie :yahoo:
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: natkastella »

Witajcie :)
Jak Wam się dzień zaczął?

Miałam dzisiaj śliczną niespodziankę czekająca na parkingu. Jakiś debil wjechał własnie w moje auto (chociaż cały parking aut) i wybil mi lewy reflektor, porysował zderzak i wgniótł listwe :banghead: najgorsze jest to, że nie mamy kamer i sprawcy będę musiała sama poszukac
moje maleństwo <a class=\"postlink-local\" href=\"http]
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

No ta cordoba to istny szatan byl. Caddy 3,2 robił szybciej niż shao robi zdjęcia swoim turbo aparatem
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Muniek91 »

S2 i tak najlepsze :) .
Jamnik - Sportowa Wersja Kreta
"Jeżeli wszystko jest pod kontrolą - jedziesz zbyt wolno"
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote="Marcinek"]No ta cordoba to istny szatan byl. Caddy 3,2 robił szybciej niż shao robi zdjęcia swoim turbo aparatem[/quote]

Chyba nie widziales mojego aparatu... :blush2:
Awatar użytkownika
iron_rose
Newbie
Newbie

Post autor: iron_rose »

Witaj Natalio:)
tylko współczuć
tez miałam "bum"
od marca walczę z ubezpieczeniem , gdzie
sprawca znany i dostał mandat
nigdy więcej żadnej firmy , która będzie za Was załatwiać formalności