Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
wojtek6992
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtek6992 »

[quote=""krzychu20""]Zoom test, podczas nudnego czekania w aucie :crazy: http://youtu.be/Ht6Bv1jhMI4[/quote]

huk z zoomem tak naprawdę chodziło chyba o laski :D
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Karol jakby do mnie zadzwonił to też bym nie dyskutował :grin:

haha albo to jest faza -> http://youtu.be/MlHMSr-_9yw stare ale można posłuchać bo beka jest dobra :crazy:

Wojtek :jester:
:grin:
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

A ja korzystając z wolnego dnia odwiedziłem plaże w Mikoszewie :grin:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""webak""]A ja korzystając z wolnego dnia odwiedziłem plaże w Mikoszewie [/quote]
To wyglądaj w tamtych okolicach czornego 9N3 na warszawskich blachach, bo Damian tam stacjonuje ;)
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""webak""]A ja korzystając z wolnego dnia odwiedziłem plaże w Mikoszewie [/quote]
To wyglądaj w tamtych okolicach czornego 9N3 na warszawskich blachach, bo Damian tam stacjonuje ;)[/quote]

Jakbym wiedział to jakis spocik mozna było zrobic :piwo:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Maćku (murzyn) ale znalazłem patent- trzeba spróbować :king2:
akcja od 5:39 do 6:22 -> http://youtu.be/NpGAondMRjE
:crazy:

7:16 do 8:15 hahahhahaha :rotfl:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""krzychu20""]Maćku (murzyn) ale znalazłem patent- trzeba spróbować
akcja od 5:39 do 6:22 -> http://youtu.be/NpGAondMRjE

7:16 do 8:15 hahahhahaha [/quote]
Piwne google dobre :) a i piwo plus winda :D hmmm mam w bloku windę :P tylko trza dorwać jakąś ładną sąsiadkę :crazy:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""MiSiEk-GDA""]tylko trza dorwać jakąś ładną sąsiadkę [/quote]

I wtyki u administracji żeby ją zablokować :crazy: (windę oczywiście :jester: )
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

no i dupa na razie daleko nie pojadę w Polske po auto,Sakos zmienił wahacze w samochodzie,jutro kupi się nowe przeguby bo się skończyły ale na dłużej uziemiło mnie to że magiel zaczął sie pocic i jest do regeneracji a będzie miął czas dopiero w przyszłym tygodniu na wyjęcie go.przy ruszaniu słychać było takie pukniecie metaliczne ale myślałem że to któryś z wahaczy a to sie okazały przeguby z prawej strony,ok niech Łukasz naprawia ważne że człowiek wie co robi i jak coś jest źle od razu mówi i zrobi.
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""krzychu20""]I wtyki u administracji żeby ją zablokować (windę oczywiście )[/quote]
u mnie jest przycisk stop w kabinie :P tylko weź wduś by nie zauważyła :grin:
[quote=""christopherek""]no i dupa na razie daleko nie pojadę w Polske po auto,Sakos zmienił wahacze w samochodzie,jutro kupi się nowe przeguby bo się skończyły ale na dłużej uziemiło mnie to że magiel zaczął sie pocic i jest do regeneracji a będzie miął czas dopiero w przyszłym tygodniu na wyjęcie go.przy ruszaniu słychać było takie pukniecie metaliczne ale myślałem że to któryś z wahaczy a to sie okazały przeguby z prawej strony,ok niech Łukasz naprawia ważne że człowiek wie co robi i jak coś jest źle od razu mówi i zrobi.[/quote]
Spokojnie co się odwlecze to nie uciecze jak to mawiają, ale jak kupisz to jaka radocha będzie :)
Awatar użytkownika
murzyn
Naczelny piwosz klubowy

Post autor: murzyn »

[quote=""krzychu20""]Maćku (murzyn) ale znalazłem patent- trzeba spróbować [/quote]
ha :D od zawsze wiedziałem że po piwie wszystko jest lepsze :crazy: :rotfl: :rotfl:

:good:
idę spać bo jednokomórkowy internet mnie dzis wkur... :angry: :angry2:
Awatar użytkownika
christopherek

Spoko ważne że auto oddałem w dobre ręce i Łukasz wie co robi a takich mechaników teraz ze świecą szukać,bardzo się cieszę że Czaja mi dał nr i nigdzie dalej nie szukałem dobrego specjalisty.wahacze już wymienione,przeguby może jutro będą,a magiel też w miarę szybko trzeba zrobic.dobrze że to teraz wyszło a nie jak juz by było za późno
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

murzyn
Ty uciekasz, a ja tu taki fajny telefon dla Ciebie znalazłem :)
http://kwejk.pl/obrazek/1336957/beerphone.html
[quote=""christopherek""]Spoko ważne że auto oddałem w dobre ręce i Łukasz wie co robi a takich mechaników teraz ze świecą szukać,bardzo się cieszę że Czaja mi dał nr i nigdzie dalej nie szukałem dobrego specjalisty.wahacze już wymienione,przeguby może jutro będą,a magiel też w miarę szybko trzeba zrobic.dobrze że to teraz wyszło a nie jak juz by było za późno[/quote]
Łukasz wporzo ziomek i zna się na rzeczy :piwo: Dzięki niemu mam dobre normalnie jeżdżące auto :)
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Ja do Łukiego tez się muszę wybrać żeby obejrzał pracę skrzynii dokładnie i powiedział mi jakie to mniej więcej koszta.
Awatar użytkownika
christopherek

ja już wiem gdzie będę auta serwisował :D w inne miejsce już nie pojadę :bow: .dobra starczy słodzenia ważne że nic już nie będzie stukało i żyło inaczej niż powinno
a tu taka lekturka tego co mi się podoba
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=439038
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”