[quote="polakotek"]Czaja znowu cos Cie ugryzlo? do 31 termin, to do 31, wiec nie wiem po co dymisz[/quote]
hmm... bo tego terminu dotrzyma może kilka osób. reszta obudzi się z ręką w nocniku i będzie błagać żeby coś zrobić, bo wcześniej nie miałem kasy itp. itd. zbyt krótko jesteś na forum Paulinko żeby ogarnąć ten temat. ja zresztą też jakoś długo nie jestem bo troszkę ponad 3 lata.
Powiem ci nawet że tak również jest ze zlotami. dobrze że Klub dysponuje czasem jakimiś funduszami to się bierze więcej miejsc niż wpłaconych zaliczek, bo inaczej, tak jak napisałem wcześniej, w takich imprezach by uczestniczyła tylko garstka ludzi którym zależy na Klubie.
BTW. Nic mnie nie ugryzło. stwierdzam fakt.
[quote="Bielo"]czaja dopiero teraz odpaliłem gg i widzę, że tydzień temu pisałeś [/quote]
No to się pomyśli jak już będzie wrzesień. najwyżej wyjedziemy skoro świt, pedał w podłoge i oooooggggiiiiieeeeńńńńń
[quote="Bielo"]napisałbym, że następnym razem nie wsiądzie pijany za kółkiem, ale nie wiem kiedy i czy oddadzą mu prawko[/quote]
takie błachostki nie przeszadzają pijakom wsiadać za kółko.
shao
fota jakby z praskiej strony robić Warszawe z perspektywą mostu Siekierkowskiego :crazy: