witam wszystkich,szukalem na forum ale nic pod moja nute ,koledzy mam problem tego typu ze podczas jazdy slysze takie chrobotanie po prawej stronie identyczne jak przy wylatanym lozysku kola,objawy tez czyli czestotliwosc,narastanie odglosu wraz z predkoscia czy skretem w lewo,przy skrecie w prawo wszystko cichnie ,z gory czy pod gore,na biegu czy bez,z wcisnietym pedalem sprzegla czy nie i zgaszonym czy zapalonym silnikiem nie ma znaczenia , odglos chrobotania jest,zaczyna sie od okolo 30km/h ,lozyska zmienione ,sprzeglo zmienione,przeguby zewnetrze nie strzelaja na pelnymskrecie wiec co? czuje ze cos ze skrzynia ale ciekawi mnie czy wewnetrzny przegub ma cos do rzeczy?
objawy tez czyli czestotliwosc,narastanie odglosu wraz z predkoscia czy skretem w lewo,przy skrecie w prawo wszystko cichnie ,
Witam,dla mnie prawy zew.przegub ma luz.Najlepiej przy ruszaniu skręć w prawo,,,,stuka nie stuka?!zrób to samo tylko w lewo i znowu stuka lub nie.Jak skręcasz w prawo i cichnie to prawy przegub,,,,,akurat tak miałem.Spróbuj przy ruszaniu,,powodzenia
ok,sprawdzilem i nic,na maxa skrecilem raz w prawo raz w lewo przy ruszaniu i cisza nic nie stuka , sa tylko dwie opcje kiedy jest wszystko wporzadku, przy skrecie w prawo i pod wieksza gore kiedy zapinam 3 , 2 lub 1szy bieg.