Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""MiSiEk-GDA""]Od kogoś od nas czy co innego a i czy znów białas [/quote]
Biały co prawda nie jest, ale i ciemny też nie :P I nie od nas, aczkolwiek już oglądane.
[quote=""polakotek""]Bartek widze sodowka uderza do glowy [/quote]
Dopiero się zczaiłaś?? :P
[quote=""polakotek""]cos czuje, ze jak kupisz 6n2 to i fundusze na Wiecbork sie znajda, przeciez trzeba sie pochwalic [/quote]
W to akurat bym wątpił, bo żeby kupić, musiałbym wziąć kredyt.
[quote=""MiSiEk-GDA""]A tam sodówka, trza z postępem iść [/quote]
Im wcześniej się pozbędę Białasa, tym więcej za niego wezmę :) Bo po zimie może nie być za ciekawie...
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""JuStIcE""]Im wcześniej się pozbędę Białasa, tym więcej za niego wezmę Bo po zimie może nie być za ciekawie...[/quote]
Skąd ja to znam miałem takie same rozkminy jak granatowego sprzedawałem :) ale szczerze ?? Nie żałuję :yahoo:
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

[quote=""MiSiEk-GDA""]Najs, teraz czytam w necie, że OLT Express zbankrutowało :shock: długo se ludzie za grosze nie polatali :) zostaje znów pkp albo co milsza swój własny samochód ;)[/quote]

Nie zbankrutowali, a przynajmniej bankructwa nie ogłosili, choć przyznali, że nie jest dobrze.
Z dniem 10/11 sierpnia wywalają masę polskich połączeń między innymi katowice-szczecin-katowice - dziwne posunięcie szczególnie w okresie wakacyjnym. Ja przed sezonem latałem i zawsze bylo sporo ludzi.
Dodatkowo na pokladzie nie bedzie przekąsek i soczków... o samej wodzie człowiek będzie musial przetrwać lot, chyba że własny soczek sobie weźmie i przekąski.

Ogólnie lipa, skończyło się tanie latanie za 99 zł nad morze...
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

No kurde proste, że wolę samolot i to za 99zł niż tłuc się PKP za większą kasę i podziwiać te ojszczane kible z czasów PRL-u :) ale jak widać wszystko co dobre szybko się kończy, z kumplem właśnie teraz gadam się wnerwia, bo służbowo do DW tym latał i była mega oszczędność czasu i teraz kminią w firmie co zrobić...
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

wlasnie zaglądam na onet i widze, że jestem po tyłach z wiadomościami. Zawiesili wszystkie loty... ciekawe co z tymi ludzmi, którzy rezerwowali i opłacali loty ze sporym wyprzedzeniem?
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Ja jutro będę wiedział co jest grane, bo kumpel mi właśnie mówi, ze w pracy dziś zrobili rezerwacje z firmy na całego miecha loty, mówi że kolo co się tym zajmował ostro się wpieni jak zobaczy wiadomości dzisiejsze :doh:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Dostana zwroty, a poza tym jakas inna linia ma przejac tych pasazerow ktorzy juz kupili bilety.
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

http://www.mlecznepodroze.pl/2012/07/26 ... -sprzedaz/ tu dość wyjaśnione co i jak jeśli chodzi o zwrot pieniędzy.

Źle się dzieje w naszym państwie. Sezon w pełni, a tu bankrutują biura podróży, linie lotnicze i wybierz się człowieku teraz gdzieś na wakacje.
Obrazek
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Czytalam co innego, na rzetelniej wygladajacym portalu ;)
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Dlatego ja mieszkam nad morzem mam 15 min drogi do niego i nie latam nigdzie, bo boje się samolotów jak B.A. z drużyny A :crazy: a i wole swoje mordy niż arabów z za granicy :) bo tylko u nas białe skarpety i sandały gdy sezon w pełni :)
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

[quote=""Ralph""]http://www.mlecznepodroze.pl/2012/07/26 ... -sprzedaz/ tu dość wyjaśnione co i jak jeśli chodzi o zwrot pieniędzy.

Źle się dzieje w naszym państwie. Sezon w pełni, a tu bankrutują biura podróży, linie lotnicze i wybierz się człowieku teraz gdzieś na wakacje.[/quote]

Z tym bankrutowaniem to bym nie przesadzal, czasem latwiej jest przytulic w uj kase, powiedziec ze sie zbankrutowalo, wyplacic odszkodowanie (ktore i tak dostaja z zewnatrz pewnie) i jechac do Brazylii bo tam nie ma ekstradycji do Polski :crazy:

A ja wstalem i ide, dzisiaj wczesniej o godzine, przynajmniej wszystko na to wskazuje...
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

[quote=""shao""]

Z tym bankrutowaniem to bym nie przesadzal, czasem latwiej jest przytulic w uj kase, powiedziec ze sie zbankrutowalo, wyplacic odszkodowanie (ktore i tak dostaja z zewnatrz pewnie) i jechac do Brazylii bo tam nie ma ekstradycji do Polski :crazy:

[/quote]

czyli bardzo źle się dzieje w państwie polskim :) kradzież w białych rękawiczkach.
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Ralph""]czyli bardzo źle się dzieje w państwie polskim kradzież w białych rękawiczkach.[/quote]
Mówię jak nic mi się od razu ta akcja sprzed lat przypomina :) :
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dzi ... 28586.html
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Sze ... 40843.html
Koleś zgarnął kasę i do dziś śladu po nim nie ma :grin: a ludzie jak debile z tym na autach jeździli, nawet u mnie w bloku 3 fury były, pamiętam jak nic jak ludzie szyderę mieli z sąsiadów jak to padło, że dali się tak zrobić :crazy:
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

Cos w tym guscie :D

Bo to nie jest za bardzo mozliwe, zeby nagle 3 (z czego jedno w uj ogromne) biuro podrozy wzielo i zbankrutowalo tak o, sprzedajac wycieczki praktycznie do ostatniej chwili.

O OTL nie mowie, bo akurat tu mogli miec problem z kasa - to chyba nie bylo cos w stylu RajanEr, gdzie placi sie za byle gowno (np. wydrukowanie biletu na lotnisku - milion pln, bagaz rejestrowany - milion pln), a obsluga lotniskowa i takie gadzety jednak kosztuja pare zlotych, wiec lepiej miec max oblozenie pasazerami w samolotach, zeby pozwolic klientom na tanie latanie i krecic przy tym fajna kase.

Dobra ide do roboty :D
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

robota to głupota przecie :D ale jeszcze 7h i u u u u u uuurlop i na mazury heeeeeeeeeeeeeeeeeej :D

na dobry początek dnia
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2 ... 1343110948

:D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”