odyniec

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
odyniec
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: odyniec »

auto zrobiło ponad 450km w ostatni weekend - byłem na weselu pod Poznaniem, spisało się niesamowicie!
Nie mówiąc o kolegach z golfa którzy bez pytania pchneli jak nie umiałem odpalić :P
Ponadto w zawieszeniu prawy przód coś do wymiany a tak to śmiga jak ta lala :P
Przepraszam, że zdjęć nie zrobiłem, ale ostatnio 2 etaty a do tego w weekendy jak nie wesele to co innego i tak nie wiem co ze sobą zrobić i o wszystkim zapominam ostatnio...
Ponadto:
Ford Fiesta mk3 `95 1.1i/50KM
Citroen Xsara I `98 1.9D/68KM
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: NeVWille »

takie sa polówki ;) zawsze dojadą
Obrazek
ł
łyli
Newbie
Newbie

Post autor: łyli »

cześć Jestem posiadaczem polówki 86 od 15 lat i jeszcze troszkę ją potrzymam :) Widzę że organizujecie fajne zloty,spróbuję się z Wami spotkać.
P
Paolo Don Pedro
Newbie
Newbie

Post autor: Paolo Don Pedro »

Piękne Polo , w ładnym stanie ;D
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""łyli""]ześć Jestem posiadaczem polówki 86 od 15 lat i jeszcze troszkę ją potrzymam :) Widzę że organizujecie fajne zloty,spróbuję się z Wami spotkać.[/quote]
łoooo no to suuper pewnie ani razu nie zawiodło Polo
Obrazek
Awatar użytkownika
slon666
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: slon666 »

Bardzo ładnie utrzymane Polo - naprawdę gratuluję i "zazdraszczam" :D:D
http://www.rostwagen.pl - i nie ma mocnych :D
Obrazek
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

Jak widzę obojętnie jakie 86 na drodze od razu zwalniam i się przyglądam :) nie dość że piękne auto to ojce mojego :D a ten egzemplarz bardzo ładny :)
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""kolosensei""]Jak widzę obojętnie jakie 86 na drodze od razu zwalniam i się przyglądam :) nie dość że piękne auto to ojce mojego :D a ten egzemplarz bardzo ładny :)[/quote]
a ja się przyznam jak widze 86 lub 86c w BB to staram się z Nimi witac bo to autka na wymarciu i jedyne w swoim rodzaju :)

a wracajac do Polo mówiłem piękne naprawde :D
Obrazek
Awatar użytkownika
odyniec
Raczkujący
Raczkujący

heh, ostatnio będąc w kościele w niedziele polo zaparkowałem sobie spokojnie, po chwili moja dziewczyna do mnie:
-Ty, patrz!
-Na co?!
-Patrz tam na końcu parkingu, taka jak nasza!
-O...

No i poszedłem, okazało się, że spotkałem drugie takie polo w Gorzowie, na Gorzowskich blachach (tylko on miał białe, a ja czarne). Bordowe, malowane trochę, maska miała na kratce przyklejony kawałek taśmy klejącej, zderzaki sprayem malowane, ale tak to zadbane nawet było, ale radość niesamowita jak się "siostrzyczkę" spotka:)
Ogólnie auto bardzo sympatyczne i ludzie miło reagują na jego widok.
Z technicznych rzeczy...wymienione kable WN na nowe, świece, ogólny przegląd zawieszenia (nie wykazał usterek, choć mi się wydawało, że była...) i się okazało...że otwieram drzwi, wkładam kluczyk, przekręcam i po 1 sek (nawet szybciej) odpala, rozrusznik nie kręci nawet pełnego obrotu...to jest niesamowite!
Ogólnie auto wciąż nie jest przerejestrowane, trafiłem na jakiegoś dziada z przeglądem, nie chce mi dać...i tu pies pogrzebany, bo bez przeglądu nie przerejestruje...ale zaleta tego taka, że będę walczyć o to, by pozostać przy czarnych tablicach :D
Ponadto:
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

a co mu się nie podoba że przeglądu nie chce dać?
Awatar użytkownika
odyniec
Raczkujący
Raczkujący

że niby rdza...progi - ja tam nic nie widziałem - i przy łączeniu nadkoli pod maską...tam mało tego jest. Ale już jest oficjalnie załatwiony, a w następnym tygodniu jadę zarejestrować - w końcu może się uda;P tylko mam jedną misję...zostać przy czarnych rejestracjach, to byłby cud... :)
Ponadto:
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

jesli go nie przerejestrujesz na siebie to ci zostana czarne a ubezpieczenie normalnie na siebie
Obrazek
Awatar użytkownika
odyniec
Raczkujący
Raczkujący

właśnie jest taki myk, tylko trzeba powalczyć, aby czarne utrzymać :)) a ja staram się to zrealizować, bo lubie sobie stawiać cele w życiu. W obrębie tego samego powiatu nie ma obowiązku zmiany tablic rejestracyjnych...tylko to jest walka, jutro idę do samej Pani Naczelnik WK u mnie w mieście:)
Ponadto:
Awatar użytkownika
adr0444
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: adr0444 »

ja moje polo tez mam na czarnych blachach i tez nie mam zamiaru zmieniac na te obleśne białe :D
Sprzedam części do POLO 86c coupe/steilheck
Awatar użytkownika
odyniec
Raczkujący
Raczkujący

walka na razie wygrywana przez WK. Nic wystosuje odpowiednie pismo jak dostanę paragrafy, może i na sąd się szarpnę, lecz obecnie sprawa stoi. Ogólnie to nie ma ktoś przestrzeni garażowej na zime na wynajem? :P Myślę już od września o tym:)
Ponadto:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”