[6n2] lampa

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
rads
Newbie
Newbie

[6n2] lampa

Post autor: rads »

Witam, mam VW POLO 1.4 6n2 od miesiąca więc nie znam wszystkiego na temat mojego autka. Dzieki Wam wiem coraz wiecej. :grin: Ale mam pytanie. Lewya przednia lampa nie działa poprawnie. Raz działa raz nie. podejrzewam że jakaś kostka łącząca nie jest przymocowana odpowiednio ponieważ kiedy otwieram i zamykam maske lampa znowu zaczyna działać. Może ktoś mi powie jak sie dostać do tej kostki lub do lampy lub może jakieś inne pomysły? Aha i jeszcze jedno. Chciałbym kupić mały spojler nad tylną szybe. Ile takie coś może kosztować? i skąd to wziąć?
Awatar użytkownika
Klimator
Początkujący
Początkujący

Post autor: Klimator »

Co do lampy to jak zerkniesz z tylu reflektowa powinien byc taki metalowy drut podtrzymujacy oslone zarowek, odchylasz go i wyciagasz czaly plastik, nastepnie masz wszystkie wktyki do zarowek jak na dloni chyba ze nie dziala cala lampa to musisz gdzies dalej szukac ;]
Polo 6n2 1.4 MPI 2001 benz + gaz
Obrazek
Awatar użytkownika
rads
Newbie
Newbie

Dzięki wielkie. Widziałem wcześniej ten drucik tylko myślałem że będzie to bardziej skomplikowane. Może mi jeszcze powiesz ile może kosztować ta listwa nad tylną szybę (spojler)? :D
Awatar użytkownika
gokart
Początkujący
Początkujący

Post autor: gokart »

[quote=""rads""]Witam, mam VW POLO 1.4 6n2 od miesiąca więc nie znam wszystkiego na temat mojego autka. Dzieki Wam wiem coraz wiecej. :grin: Ale mam pytanie. Lewya przednia lampa nie działa poprawnie. Raz działa raz nie. podejrzewam że jakaś kostka łącząca nie jest przymocowana odpowiednio ponieważ kiedy otwieram i zamykam maske lampa znowu zaczyna działać. Może ktoś mi powie jak sie dostać do tej kostki lub do lampy lub może jakieś inne pomysły? Aha i jeszcze jedno. Chciałbym kupić mały spojler nad tylną szybe. Ile takie coś może kosztować? i skąd to wziąć?[/quote]

Dziwny zbieg okolicznosci u mnie też lewa przednia lampa nei działa poprawnie ale tylko światło postojowe raz pali raz nie wystarczy że puknę w klosz i zaskakuje.Teraz już wiem jak sieza to zabrać.

Nie wiem czy szukasz jakiegoś dużego spoilera czy moze coś bardziej dyskretnego ale na allegro jak dobrze poszukasz napewno coś trafisz np http://www.allegro.pl/item684016259_vw_ ... od_ss.html
Awatar użytkownika
rads
Newbie
Newbie

dokładnie o takie coś mi chodziło. dzieki wielkie :grin: a mam jeszcze jedno pytanie, wiecie ile może kosztować malowanie takiej listewki?
Awatar użytkownika
gokart
Początkujący
Początkujący

Post autor: gokart »

U mnie w Bydzi dobry lakiernik bierze za element 200 zł ale nie wiem jak u ciebie najlepiej jak weźmiesz telefon w dłoń i przedzwonisz w kilka miejsc u siebie. Za taki mały element to może wezmą taniej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”