[6N] Czarny-Mat złomek by Muniek91 ;] . GoodBye . . .

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Muniek91 »

Najprawdopodobniej lampy zostaną zamienione na oryginalne + oryginalne białe kierunki i dostanie je Qk. :) A potem będą soczewki :) . Chce zmienić ponieważ myślę że jednak białe lampy z przodu będą lepiej pasować nie będzie się tak wszystko zlewało :) .
Jamnik - Sportowa Wersja Kreta
"Jeżeli wszystko jest pod kontrolą - jedziesz zbyt wolno"
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

no dobra jeśli mam już pisać szczerze to powiem tak plan na auto był całkiem fajny ale wykonanie wg mnie to troche kicha, nie mówie tutaj żeby się pośmiać ale tylko ze swojego punktu widzenia , nie jest to auto robione w miare ze smakiem a bardziej z jego brakiem , troche zalatuje tutaj agro no ale mam nadzieje, że bardziej się postarasz o to aby auto wyglądało lepiej. pozdro
(dopisze o co mi dokładniej chodzi żeby nie było: kolor mat ale lepiej to powinno wyglądać wnęki drzwi także i inne miejsca nie tylko z zewnątrz, folia na szybach jest spoko ale nie w twoim wypadku jak już to out albo nowa)
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

mareck ja różne rzeczy wybaczam ze wzgledu na to, że sam to robił, warunki ma jakie ma :blush2:

Folia na szybach - pisał, że to były próby :blush2:

Powoli myślę, ze ogarnie temat

;)
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

no ja też wybaczam ale nie powiedziałem tego złośliwie czy coś, rozumiem nie każdy ma warunki na robienie przy aucie , ale chodzi mi o estetykę auta małe rzeczy ale bardzo rażą tych co to oglądają.
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="mareck"]no dobra jeśli mam już pisać szczerze to powiem tak plan na auto był całkiem fajny ale wykonanie wg mnie to troche kicha, nie mówie tutaj żeby się pośmiać ale tylko ze swojego punktu widzenia , nie jest to auto robione w miare ze smakiem a bardziej z jego brakiem , troche zalatuje tutaj agro no ale mam nadzieje, że bardziej się postarasz o to aby auto wyglądało lepiej. pozdro
(dopisze o co mi dokładniej chodzi żeby nie było: kolor mat ale lepiej to powinno wyglądać wnęki drzwi także i inne miejsca nie tylko z zewnątrz, folia na szybach jest spoko ale nie w twoim wypadku jak już to out albo nowa)[/quote]

Tak jak pisałem pod koniec miesiąca będę miał już swój garaż :) . Następnie jak się uda załatwię od mechanika kompresor oraz pistolet i wtedy auto będzie pomalowane całe tak jak trzeba , co do szyb to już się dowiadywałem co i jak i będą robione na warsztacie normalnie ale jak widać na razie są ważniejsze rzeczy od tego .

A jeżeli ja mam być szczery to powiem w ten sposób , popatrzcie trochę z innej perspektywy wy kupiliście ( w większości ) już dobre auta w których zamontowaliście zawias ( gleba ) + dobre koło do tego zrobiliście polerkę i auto jak z bajki a ja można powiedzieć że zaczynam dosłownie ze wszystkim od nowa ( buda, silnik, wnętrze ) począwszy od tego jak go kupiłem następnie dzwon itp wiec to zmienia trochę postać rzeczy prawda ?? .

Aczkolwiek rozumiem wasze uwagi i komentarze doskonale bo sam wiem jak to wygląda i jestem tego świadomy ale jak to mówią z pustego to i Salomon nie naleje :P .
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Dokładnie jak Muniek mówi :amen: Jak dla mnie jest pełen szacun dla niego, ze zarabiająć jak zarabia walczy własnymi rękoma i cały czas coś zmienia robi i się nie poddaje :good: Pamiętam jak to auto widziałem 1 raz na spocie to wyglądało jak idź stąd i nie wracaj :crazy: i była jedna wielka beka, po czym o mówi spoko zaczynam zabawe i z auta będą ludzie. Od lutego tyle tu się zmieniło, że ciężko ogarać :) Był nit for spiiid , dzwon , harlekin i teraz czarny mat :)
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

No to zderzak szeroki dzisiaj został skończony w 50% jutro prysnę podkładem , lakierem i na auto :) . Nie powiem dużooooo pracy było :/ .

Obrazek

Obrazek

Kółko prawie jak cyrklem zrobione ^^ i to na LPG hehe ( Podciągnięty ręczny :D )

Obrazek

No i jest szeroki :) Inny odcień koloru ale tak jak wszystko z czasem się ułoży :) .

Obrazek
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

Wymieniałeś świece bo szarpał na LPG?:D
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

Nie wymieniłem od tak po prostu :) .
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Te majster :) lepiej pokaż co wczoraj w TESCO tuning garage w deszczu zamontowaliśmy :grin:
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

Niespudzianka :D . Wczoraj u baby spałem a komp się . . . i nie miałem jak foto dodać :/
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

To ja zapodam :D Tadaaam :)
Obrazek
Idealne nie są, ale jak wypierze i da wujkowi tapicerowi do ogarnięcia fotel kierowcy to będzie si :) Trza jeszcze będzie tylną kanapę wsadzić, bo też miał do zestawu ;)
I 2 foty ode mnie spod garażu w bonusie :crazy:
Obrazek Obrazek
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

Mogłem drzwi zamknąć aby uniknąć zbędnych komentarzy xD :P .
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

hehe, dobre :D
Próg bordo(podobny) drzwi zielone, buda czarny mat :D
ALe ogółem foteliki wypas :)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="KondzioR."]hehe, dobre
Próg bordo(podobny) drzwi zielone, buda czarny mat [/quote]
Zobacz w początek tematu jak to auto wyglądało jak 1 raz na spot do nas przyjechało :) to zobaczysz jaką drogę milową przeszło niemal hehe
[quote="KondzioR."]ALe ogółem foteliki wypas [/quote]
Wygodne są jak nic i dobrze na boki trzymają, sam sprawdzałem :grin:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”