[quote="mareck"]no dobra jeśli mam już pisać szczerze to powiem tak plan na auto był całkiem fajny ale wykonanie wg mnie to troche kicha, nie mówie tutaj żeby się pośmiać ale tylko ze swojego punktu widzenia , nie jest to auto robione w miare ze smakiem a bardziej z jego brakiem , troche zalatuje tutaj agro no ale mam nadzieje, że bardziej się postarasz o to aby auto wyglądało lepiej. pozdro
(dopisze o co mi dokładniej chodzi żeby nie było: kolor mat ale lepiej to powinno wyglądać wnęki drzwi także i inne miejsca nie tylko z zewnątrz, folia na szybach jest spoko ale nie w twoim wypadku jak już to out albo nowa)[/quote]
Tak jak pisałem pod koniec miesiąca będę miał już swój garaż

. Następnie jak się uda załatwię od mechanika kompresor oraz pistolet i wtedy auto będzie pomalowane całe tak jak trzeba , co do szyb to już się dowiadywałem co i jak i będą robione na warsztacie normalnie ale jak widać na razie są ważniejsze rzeczy od tego .
A jeżeli ja mam być szczery to powiem w ten sposób , popatrzcie trochę z innej perspektywy wy kupiliście ( w większości ) już dobre auta w których zamontowaliście zawias ( gleba ) + dobre koło do tego zrobiliście polerkę i auto jak z bajki a ja można powiedzieć że zaczynam dosłownie ze wszystkim od nowa ( buda, silnik, wnętrze ) począwszy od tego jak go kupiłem następnie dzwon itp wiec to zmienia trochę postać rzeczy prawda ?? .
Aczkolwiek rozumiem wasze uwagi i komentarze doskonale bo sam wiem jak to wygląda i jestem tego świadomy ale jak to mówią z pustego to i Salomon nie naleje

.