Noo jakis czas mnie tu nie było

Cos sie ruszyło w temacie a mianowicie zabrałem sie za wnetrze i podwozie bo jedno jak i drugie było w nieciekawym stanie :closedeyes:
No to jazda jak wiadomo zabrałem sie za rozbieranie wnetrza i przy zdjeciu uszczelek z tylnych drzwi ukazał sie taki niezbyt lubiany i przyjemny widok

Wiadomo co sie z takimi rzeczami robi szczotka na wiertarke i ładnie czyscimy potem podkład i malowanie na niebiesko troche inny odcien ale to nic bo tego nie widac

Nastepnie wzialem sie za odkurzenie podlogi i takie tam prace malo efektowne :crazy:
Kolejnym celem byla podłoga wiedzialem ze jest w niej dziura ale troche sobie przez ten czas do remontu podłogi zdazyla zjesc :jester: (niestety fotek dziury nie mam)
No wiec usunalem to co przezarte wyczyscilem zakonserwowalem, przynitowalem blache i dalem szpachle aby to uszczelnic

Rudzilla była głodna i nawet zaatakowała prog z zewnetrznej strony :crazy:

Po tych zabiegach przyszedł czas na zakoserwowanie calej podłogi barankiem, wyborł padł na produkt firmy boll i takim tez cała podłoge zapackałem, tutaj zdjecie miejsca ktore było łatane:

Jedna strona gotowa, czas na strone kierowcy, naszykowałem sobie juz baranka ogladam podloge a tu kolejna dziura i znów w miejscu otworu montazowego nawet tego samego tyle ze z drugiej strony( znow zdjec dziury nie mam :beg: )
No to ta sama akcja usuwanie zgnitego konserwacja nitowanie blachy szpachlowanie i baranek jakies foty:

I podłoga zakonczona, efekt- jest czarnuch

Przy okazji nadkolami tez sie zajalem:

I takie w trakcie prac

Podczas pracy przyszła do mnie paczuszka z bocznymi kierunkowskazami przydymianymi FER z gulfa 3:

I juz na aucie:

Nastepnie wzialem sie za mycie boczków w drzwiach, zdjec nie wrzucam ale efekt podobny jak na fotelach, bardzo brudne.
No i wspomniany fotel przed i po myciu:

Reszta foteli taka sama wiec fot nie wrzucam :closedeyes:
Przy okazji uszczelkom tez sie dostało

Auto juz złozone, nie robilem foto bo jak konczylem to bylo juz ciemno ale dla mnie efekt bomba, przy okazji wypralem tez dywan i wyrzucilem pokrowce bo takie czyste siedzenia az zal zakrywac

Foto gotowego wnetrza wrzuce jutro

I to tyle panocki :crazy: