[quote="Aoox"]Ale połowa tych auto z eventu powinna jak dla mnie wylecieć za spasowanie, dopracowanie czy chociażby wszech obecny syf w środku.[/quote]
Ty masz jakieś zboczenie, nie wchodzę w szczegóły drastycznych przypadków. Dobrze, że to Ty nie tworzysz tej imprezy bo była by ona najlepszą w europie. Co byś tam widział 6r z salonu?? Powoli przestaję Cię rozumieć. Nie ma idealnych aut, z takim hejtingiem to być w garbusie Andreasa znalazł coś źle "Spasowane".
Vag Event prezentuje najlepsze vagi w pl, z większymi lub mniejszymi wpadkami. Nie da sie tego uniknąć, ale jak czytam, że przez spasowanie byś auta wyrzucał to mi się tak śmiać chce, że nie ogarniam. Pisze to bo akurat jest mowa o aucie Pawła. Jak by to był rost który wjechał na krzywy ryj to bym Ci chyba piątek przybił.
Poza tym miejsce, klimat, ludzie tworzą to co w tej imprezie najlepsze - auta są na szarym końcu.
Co by do końca offtopu nie było. Jak dla mnie Polo Paffcia to najlepsza sztuka 6n2 w PL, jedyne co mi nie pasuje to felga - już mówiłem Pawłowi, że dla mnie jest po prostu biedna jak na takie auto.
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego
incognito89
Garb rdzewieje :p a lampy najlepiej mial spasowane Michal i to Paffciowi pokazywalem. Auto autu nie rowne to miejska fura wazne ze sie kupy trzyma heheh nie ma co wymagac za wiele:p Robi robote i koniec kropka !
jakby ktos reflektował to felgi beda do sprzedania po sezonie, są to nówki sztuki Keskin KT1 jeszcze z pudełkami bez najmniejszej skazy, ryski itp, pierscienie centrujace w komplecie. zaplacilem za nie 2 600zł, oddam za 2 200 z wysylka
klapa z gti i z 6r, element zamka&znaczka z 6r zostanie wycięty i wspawany do klapy z gti i tu tez zostanie zaspawana klamka, myślę ze wyjdzie to nam jakoś