Bo srebrny kolor jest niewdzięczny chyba przyznacie. Paffcio i Rzezin mają fajne ciepłe, ciemne kolory do tego chłopaki umieją wyciągnąc z nich cały sok więc już na starcie łatwiej o większy show.
Z kolorem czarnym byl ponysl przy pierwszym montazu ten sezon juz tak zostaje .... Zalozenie bylo by nie byl to bbs albo bbsowaty ksztalt. Dodatkowo kolorki dla mnie troche dziecinada podjetzdzaja. Inco dobrze podsowa pomysly z grafitem badz czarnym bede to rozwazal.
No graty auta zlotu!
O mały włos a poznalibyśmy się w Mławie... Poznałeś nawet słyszałem mojego kumpla z VW TEAM BRODNICA - CNS'a.
Ja niestety w ostatniej chwili odpadłem i nie mogłem dojechac z ekipą.. a szkoda ;/
Polo 6N by qK. Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Pamiętam jak w swoim wrzuciłem czerwoną stal na zimę zrobiło się dość przyjemnie (i zyskał bolid ksywkę 'bocian' ).
Ale nie zawsze takie cudowanie z kolorkami dobrze wychodzi. Srebrna polówka mi się podobała tylko taka z żółtymi kołami i minką ":D" na klapie, ale nie pamiętam czyje to było. Kogoś ze śląska o ile mnie pamięć nie myli.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się!
Ano ogarnij na spokojnie motor i dopiero działaj. Poza tym w 2013 też jest sezon Teraz to już prawie sierpień i po najważniejszych imprezach, więc lepiej przez zimę składać nowe graty.
RH ZW1 robi robotę - 17" w 6n2 się jak najbardziej mieści i może dobrze wyglądać :)
Ps. Dzięki darek-vw za link!
[quote="TOFIK_6n2"]A bedzie doprezane i krzywki beda ostrzejsze hehehe[/quote]
Zaraz będę musiał zacząć dłubać w swoim, bo mi się tu konkurencja robi! :good: