Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

kurcze szkoda, że nie mam fona z jabłkiem, z przyjemnością bym śledził swoją prędkość, czas i dystans, dzisiaj przejechałem na dwóch kółkach jakieś 30km :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Ja ostatnio wyżywam się i robię po 50 trasy typu ode mnie z osiedla do GA na Klif czy na skwer i do chaty, tak po prostu dla zabicia czasu... powiem, że skuteczny sposób na spalenie złej energii no i jak wrócisz do chaty to masz dosyć wszystkiego idziesz spać i jest luz :amen: Szkoda, że w sumie mam mało kompanów do jeżdżenia, ale powoli się to zmienia :)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

ha, więc jak podbiję do Gdyni to wsiadasz na rowerek i na Redłowo do mnie :piwo:
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Bielo"]ha, więc jak podbiję do Gdyni to wsiadasz na rowerek i na Redłowo do mnie [/quote]
Raczej, że tak :) jak tu będziesz to melduj musowo się ustawimy pogadamy wypijemy coś jak ludzie :) czy resztę chłopaków się ogarnie i zrobi się spota tak jak wy mnie w wawie ugościliście :grin: Co jak co, ale czasu to akurat mam teraz od uja i ciut ciut gdy nie pracuję
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

nic nie stoi na przeszkodzie żeby kupić 4s:-).ja miałem zachciankę na białego 4s 16gb i kumpel tydzień szukał dla mnie nówki bo nigdzie w salonach orange już nie było
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

na razie z tego co się dowiedziałem to mieszkanie już "obłożone" jeśli chodzi o letnich lokatorów, dlatego będę kombinował, żeby na sierpień sobie zaklepać termin i klucze :)

heh, jak będę miał PLNY to mam nadzieję mieć taki gadżet w kieszeniu, bo zimą na spocie pamiętam Nokię N8 u Ciebie ;)
Ostatnio zmieniony 16 lip 2012, 0:13 przez Bielo, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]nic nie stoi na przeszkodzie żeby kupić 4s:-).ja miałem zachciankę na białego 4s 16gb i kumpel tydzień szukał dla mnie nówki bo nigdzie w salonach orange już nie było[/quote]
Trza było wołać :D u mnie cała szafka tego leży :crazy: aż czasem strach się bać i pomyśleć jakby to ktoś zajumał :crazy:
[quote="Bielo"]na razie z tego co się dowiedziałem to mieszkanie już "obłożone" jeśli chodzi o letnich lokatorów, dlatego będę kombinował, żeby na sierpień sobie zaklepać termin i klucze [/quote]
Niby urlop mam teraz za kilka dni, ale spokojnie jak byś był to zadziałam i wolne będzie, a jak nie będzie to najwyżej będę miał ripley tego co wczoraj w pracy :crazy: choć nie wiem czy bym kolejny raz dał radę, bo to było niczym Syzyf co głaz toczył :crazy:
Awatar użytkownika
christopherek

hehe n8 w jednej kieszeni 4s w drugiej:-)
Karol inny temat mam bo n-ka umowa mi się kończy za miesiąc a to co mi oferują to jaja jakieś
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

ja teraz zacieram raczki na nowego ajfona, ale ciiiiiii :D
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]Karol inny temat mam bo n-ka umowa mi się kończy za miesiąc a to co mi oferują to jaja jakieś[/quote]
Ja Ci powiem, ze z Nką to osobiście za wiele Ci nie pomogę, bo od ponad roku na tym zadupiu gdzie siedzę to nie sprzedajemy tej usługi :doh: ale jak coś to podpytam kumpla co oni teraz dają tam na przedłużenie, bo on w salonie robi i tam dalej to sprzedają, to może uda się coś poczarować ;)
BTW
Jak dałeś ten link z kolarstwem, to namierzyłem Cię na NK i mamy wspólnego zioma :D Notabene mój kumpel z roboty z obecnej firmy tylko, że od kuliku lat tera w banku robi, cholera świat jest mały :)
Awatar użytkownika
christopherek

uuuuuuuu na nk nie siedzę od dawna,po prostu tam mam to konto ale chyba trzeba usunąc,a kto to ten kolega?
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]uuuuuuuu na nk nie siedzę od dawna,po prostu tam mam to konto ale chyba trzeba usunąc,a kto to ten kolega?[/quote]
Ja mam, bo czasem sobie klientów prześwietlam i dobra beka jest co ludzie czasem w neta wstawiają :crazy: A ziomek z Sierpca, Grzechu Berdyński, jakiś czas tu w GD żył i nawet moment razem pracowaliśmy
Awatar użytkownika
christopherek

a kojarzę typka,taki pijaczyna:-)borys na niego gadali czy jakoś tak
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]a kojarzę typka,taki pijaczyna:-)borys na niego gadali czy jakoś tak[/quote]
Taaa dokładnie ta sama osoba :crazy: człowiek impreza, my na niego w robocie jeszcze łabędź wołaliśmy, bo z jedną laską od nas chodził to co chwila na nk foty były jak łabędzie futrowali chlebem :grin:
Awatar użytkownika
christopherek

heheh no lubił popić.co do n-ki jak się coś dowiesz fajnie by było bo w biurze obsługi ostatnio jak dzwoniłem do pani nie chciało się nawet ze mną rozmawiać.mam teraz w cenie 48pln to co była promocja samsunga cvo mi ten kod wysłałeś i taki pakiet mi styknie,żadnych n premium nie potrzeba.zreszta jka teraz gti kupię mam plan dołożyć gwint i inne pierdoły wieć będę na przemian dłubał swoje vw i żony OOOO więc czasu na tv wiele nie będzie a na służbę też czasem trzeba iśc
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”