[6N] Czarny-Mat złomek by Muniek91 ;] . GoodBye . . .

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Muniek91 »

jak wszystko ułoży się po mojej myśli to niebawem polo po raz kolejny będzie nie do poznania i wszystkim będzie się podobało ;) .
Jamnik - Sportowa Wersja Kreta
"Jeżeli wszystko jest pod kontrolą - jedziesz zbyt wolno"
Awatar użytkownika
Bishop
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Bishop »

Z tego co słyszałem to przez dystanse bez centrowania mogą się odkręcać śruby...

btw. Jeżeli do spotu byś nie założył ich albo miał jeszcze jeden kpl. takich samych lub węższy to bym pożyczył i założył na spocie inne koło... tak aby zobaczyć i się przejechać... ;)
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="Bishop"]Z tego co słyszałem to przez dystanse bez centrowania mogą się odkręcać śruby...

btw. Jeżeli do spotu byś nie założył ich albo miał jeszcze jeden kpl. takich samych lub węższy to bym pożyczył i założył na spocie inne koło... tak aby zobaczyć i się przejechać... ;)[/quote]

Pomyślimy coś ;) .

A co do centrowania to nie nie na pewno tak nie zostanie :) . Coś będę myślał
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Znaczek .....nie bardzo :blush2:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

Innym z forum się podoba i mi też więc zostaje :) .
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

No to mata lampy :P . Oczywiście oryginalne Hella z uszczelkami itp itd :) . ( zniknie woda z bagaznika :D )

Obrazek

Oraz w dniu dzisiejszym w końcu śruby do dystansów są w moim posiadaniu :D .

Obrazek

Sobota nie będzie nudna . Malowanie zacisków , założenie dystansów , założenie zderzaka szerokiego ( o ile będzie jeszcze na szrocie do kupienia ) , założenie oryginalnego wydechu , Odmalowanie miejsc gdzie zrobiły się odpryski , założenie nowych świec NGK do gazu , wymiana drążka kierowniczego no i najprawdopodobniej wymiana rozrządu ( pasek napinacz pompa ) :) .
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

mam nadzieję, że zaciski pomalujesz na czarno, żeby nie wyróżniały się od ogólnej kolorystyki auta :)
Obrazek
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="Bielo"]mam nadzieję, że zaciski pomalujesz na czarno, żeby nie wyróżniały się od ogólnej kolorystyki auta :)[/quote]

Czerwone :) . Będzie pasowało widziałem już :D .
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

I powiedz sam czy nie jest lepiej z tymi lampionami niż z tą chińską diodową choinką :grin: :?: Teraz tylko komin i zderzak out bo to jedyne co psuje efekt postępów, a dalej to już wiadomo walka będzie z innymi rzeczami, a znając Ciebie to co chwila coś zmieniasz :grin: :grin: :grin:
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

Hłe hłe :D . Tylko będzie chyba mały problem finansowy bo świece oczywiście NGK 3 elektrodowe do LPG 65zł , rozrząd kompletny firmowy 210zł , tłumik zderzak i duperele zobaczymy ja kto wszystko wyjdzie w praniu ;P . Ale cały czas posuwamy się do przodu :D .
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

[quote="Muniek91"][quote="Bishop"]Z tego co słyszałem to przez dystanse bez centrowania mogą się odkręcać śruby...

btw. Jeżeli do spotu byś nie założył ich albo miał jeszcze jeden kpl. takich samych lub węższy to bym pożyczył i założył na spocie inne koło... tak aby zobaczyć i się przejechać... ;)[/quote]

Pomyślimy coś ;) .

A co do centrowania to nie nie na pewno tak nie zostanie :) . Coś będę myślał[/quote]

Mam z przodu dystanse 15mm bez centrowania, kazdy mowil tak samo ze bedzie sie odkrecac, ze kolo bedzie bilo, ze sie sruba urwie i wiele innych bajek a prawda jest taka jak mówił mi Ko zack :) Jeżdżę już jakiś czas i zupełnie nic sie nie dzieje, kierownica nie bije ani nic takiego.
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

No i znowu coś :d .

Operacja Tuning :D Nie sety nie chciało mi się zdejmować zderzaka a trzeba było żeby komin wywalić wiec szlifierka w rękę i przyciąłem trochę zderzak :P No i jest cisza spokój ;) .

Obrazek

Do tego nowy komplet świec

Obrazek

No i założone dystanse :)

Obrazek

Oraz znaleziona przyczyna łapania lewego powietrza ( uszczelka w obudowie filtra kijowo była założona ) :P .

Z samochodu nie zrobiła się rakieta ale jest na pewno trochę zrywniejszy :) .

Jutro ( Sobota ) bądź poniedziałek będzie szeroki zderzak ponieważ musiałem oddać do kolesia który spawa plastik żeby go zrobił jak potrzeba :) .

Myślę ze niebawem Fotele 6n2 tunel + ręczny lupo ;] .
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Co do lamp tylnych, cisną mi się słowa " A nie mówiliśmy", ale Ci tego nie napisze :jester:

Dobrze, że ta rynna z siatexem wyleciała :good:

Widzę powrót na właściwą drogę :D
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="krzychu20"]Co do lamp tylnych, cisną mi się słowa " A nie mówiliśmy", ale Ci tego nie napisze :jester:

Dobrze, że ta rynna z siatexem wyleciała :good:

Widzę powrót na właściwą drogę :D[/quote]

Na lampach zarobiłem . wystarczyło na lampy od 6n2 i jeszcze zostało ;) .

Co do rynny i zderzaka to wiadomo oryginał to oryginał ale to nie ja to zamontowałem tylko już takiego kupiłem i to już dawno było w planach tak że to nie jest powrót na właściwą drogę hehe ;) . Ale dzięki :) .
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="Muniek91"]Na lampach zarobiłem . wystarczyło na lampy od 6n2 i jeszcze zostało . [/quote]

a no to git :good: :crazy:

[quote="Muniek91"]Co do rynny i zderzaka to wiadomo oryginał to oryginał ale to nie ja to zamontowałem tylko już takiego kupiłem i to już dawno było w planach tak że to nie jest powrót na właściwą drogę hehe [/quote]

No fakt nieprecyzyjnie ująłem- chodziło mi że wygląd auta powoli wychodzi na prostą ;)

Smokeda lamp z przodu nie kończysz ? bo sama pomalowana "ramka" dziwnie wygląda z tymi ciemnymi kierunkami ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”