[quote=""dumle""]szkoda polinki, bo była dobrze zrobiona, a tym bardziej nie zazdraszczam kosztów jakie go teraz czekają :<
[/quote]
dumle: pieniądze rzecz nabyta, jak są to po to żeby je wydawać, jak nie ma to też dobrze
[quote=""polakotek""]obstawiam, ze mial AC [/quote]
nie miał ;-)
[quote=""MiSiEk-GDA""]Kurde szkoda GTI ale ze zdjęć to nie aż taka tragedia,[/quote]
dostała kolumna macpersona, podłużnica zatrzymała się na rolce napinacza alternatora, pękł pasek alternatora, z chłodnicy wyciekł płyn, prawdopodobnie klima też nie działa (nie sprawdzaliśmy) blacha i kilka innych dupereli... ale silnik odpalił i po "wyprostowaniu" gwintu dało się go nawet przetoczyć po podwórzu Sakosa gdzie teraz auto stoi pod śliwką i czeka na nową budę
[quote=""shao""]eee przeciez suff zanim wykona jakis manewr to sie rozglada miliard razy... no ale nic, da se rade chlopak[/quote]
No widzisz, a teraz jeden raz wystarczył żeby złapać dzwona. głowa do góry ważne że nikt nie ucierpiał.
a co do opisu w gazecie to jest mocno naciągany. wymusiłem pierwszeństwo fakt, ale nie dla tego że chciałem przejechać przed autem, a dlatego że debil z jakiejś szkoły doskonalenia jazdy stanął tak że zasłonił mi widok no i za mocno wystawiłem nosa i dostałem.
Nie wiem dlaczego od kiedy przeprowadziłem się do Wawy to jakoś dużo mandatów dostaję