Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""dumle""]nie wierzę, normalnie nie wierzę! kumulacja! przed chwilą, prawie pod robotą, zdjąłby mnie koleś (koleś dlatego że wygolony, w tatuażach bez karku) w BMW, taaaaaak w staaaaaarym B M W. Co za głąb to głowa mała, stał se w korku, raptem zobaczył że pas obok, po którym jachałem, jest wolny, zapiął jedynkę i strzał prosto we mnie, aż mi się słabo zrobiło, na szczęście pół metra mu zbrakło[/quote]
To chyba kara za to, że z rana szydziliśmy z tej panny co o bmw śpiewała :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
zybercik
Początkujący
Początkujący

Post autor: zybercik »

dumle, RS 50, RS 125 i kilka msc Z750, ale nie lubię bez uprawnien, więc poszeł na sell :)
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

MiSiEk-GDA
jakbym za takie szydzenie miał takie kary to bym już umarł milion razy :P

w ogóle to laska tego chłopaka co zginął, zalogowała się na jego konto i poprosiła aby jak najwięcej chłopaków pożegnało go na moto ostatni raz, bo on by tego bardzo chciał... :|
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

zybercik
no to jakieś doświadczenie jest, aczkolwiek ja staram się dawać tylko osobom którym ufam i wiem że nie przeszarżują, bo to nie zabawka, a niektórzy o tym zapominają
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""dumle""]MiSiEk-GDA
jakbym za takie szydzenie miał takie kary to bym już umarł milion razy [/quote]
może masz jak kot 9 żyć :)
[quote=""dumle""]w ogóle to laska tego chłopaka co zginął, zalogowała się na jego konto i poprosiła aby jak najwięcej chłopaków pożegnało go na moto ostatni raz, bo on by tego bardzo chciał... [/quote]
Szkoda chłopa :( zawsze szkoda jak ktoś młody ginie i to w taki czy inny sposób, pamiętam co było rok temu tez co był pożar na zlocie 406stki co ktoś umarł i nawet u nas na forum była zrzutka dla rodzin. Dlatego ja jakoś podświadomie mimo, ze lubię motory to bym się bał tym jeździć, ale z 2 strony jak masz umrzeć to i nawet we własnej wannie się zabijesz, przeznaczenia nie oszukasz, mimo iż film mówił co innego...
Awatar użytkownika
zybercik
Początkujący
Początkujący

Post autor: zybercik »

[quote=""dumle""]zybercik no to jakieś doświadczenie jest, aczkolwiek ja staram się dawać tylko osobom którym ufam i wiem że nie przeszarżują, bo to nie zabawka, a niektórzy o tym zapominają[/quote]
Żaartowałem, ja sam dobrze o tym wiem. 'Dobry zwyczaj - nie pożyczaj' :oki:
Już 2 razy miałem straty ze względu na to, że dałem się komuś 'przejechać'. Na szczęście nie duże, ale wystarczyło żeby nauczyć :)
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote=""MiSiEk-GDA""]może masz jak kot 9 żyć :) [/quote]
jakbyś zgadł... :) coś w tym jest, dlatego ja się nie boję moto, bo trochę już w życiu przeżyłem i wiem, że jestem w czepku urodzony :hello:

zybercik
wiem że żartowałeś, obcym osobom bym nie dał na bank :) nigdy nie wiesz kiedy ktoś paciaka zaliczy, a owiewki kosztują miliardy, a jeszcze drożej czyjeś zdrowie czy życie
Awatar użytkownika
kafar
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: kafar »

Co jest z domeną vw poloklub polska :?:
Grupa Mazowiecka- "Młoda Gwardia"
kafar
http://polskajazda.pl/Samochody/Volkswagen/Polo/131762
Obrazek
"błogosławieni c
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""dumle""]jakbyś zgadł... coś w tym jest, dlatego ja się nie boję moto, bo trochę już w życiu przeżyłem i wiem, że jestem w czepku urodzony [/quote]
No kurna coś z kota w sobie na bank musisz mieć hehe, bo widziałem co na desce odczyniałeś jak dawałeś tu filmiki i zawsze na 4 łapy gleba była i nadal jesteś cały w 1 kawałku ;)
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote=""MiSiEk-GDA""]No kurna coś z kota w sobie na bank musisz mieć hehe, bo widziałem co na desce odczyniałeś jak dawałeś tu filmiki i zawsze na 4 łapy gleba była i nadal jesteś cały w 1 kawałku ;)[/quote]
hehe ale dopiero niedawno mnie przestała dupa boleć po jednym mocny upadku :D ale ile ja gleb w życiu zaliczyłem ile mam blizn na kolanach i łokciach to można by dobrą książkę napisać :) ze sportami zawsze za pan brat, do tego rower - miliard kilometrów i skakanie z murków, hopek itp KOT ze mnie jakich mało :lol:
ale takie czasy to mieliśmy my, stare dziadki, teraz większość siedzi bezpiecznie w domu przed kompem :)
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

radwańska w finale wimbledonu! najs :)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""dumle""]hehe ale dopiero niedawno mnie przestała dupa boleć po jednym mocny upadku ale ile ja gleb w życiu zaliczyłem ile mam blizn na kolanach i łokciach to można by dobrą książkę napisać ze sportami zawsze za pan brat, do tego rower - miliard kilometrów i skakanie z murków, hopek itp KOT ze mnie jakich mało
ale takie czasy to mieliśmy my, stare dziadki, teraz większość siedzi bezpiecznie w domu przed kompem [/quote]
Raczej :) ja do dziś ma w kolanie trochę żwiru pod skóra od gleby na rowerze za dzieciaka :grin: Kiedyś były fajne czasy, teraz to za okno lookam wakacje podwórko i pusto, a tak to w czasie roku szkolnego służy gimnazjalistom jako ring do ich mma czy jarają tam fajki :doh:
EDIT:
widzę jakaś nowa kobieta NM przegląda :crazy: ciekawe czy odważy się napisać :crazy: bo po Wiewiórze co tak często tu pisała śladu ni ma :P
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

u mnie na podwórku wystarczył trzepak, a czuliśmy się tam jak na Wembley :D od czasów kiedy dorośliśmy to trzepią już tylko na nim dywany... świat się zmienia w zastraszającym tempie, nawet nie idzie prognozować co się będzie działo jak będziemy mieli po 50 lat :) :piwo:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""dumle""] od czasów kiedy dorośliśmy to trzepią już tylko na nim dywany... świat się zmienia w zastraszającym tempie, nawet nie idzie prognozować co się będzie działo jak będziemy mieli po 50 lat [/quote]
Taa daj spokój, czasem jak ostatnio z kumplem siedzieliśmy przy piwie, ziomek w moim i Twoim wieku, bo mój kumpel z ławki z podstawówki to tak gadaliśmy, że czasy teraz są porąbane w uj razy milion :doh: już nie chodzi nawet o tą technologię rozwój itd. tylko o samych ludzi: jeden drugiemu wilkiem i by w łyżce wody utopił prawie żadnych zasad i sam konsumpcyjny tryb życia tylko by się nachapać i nie narobić, napić pobalować i wszystko, czasem mówię czuję się że urodziłem się ze swoim charakterem i podejściem do życia o jakieś 30-40 lat za późno. Nic idę na rower się wyżyć, do kumpla dzwoniłem i żona mu wychodne dała także atakujemy, znów zrobię z 50 kilców to i lepiej będzie się spać i człowiekowi różne myśli w głowie nie będą się kłębić....
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

ja tu widze Wy coś o motorach, też miałem kilka, zaczynałem od małego skuterka Hondy, później Piaggio NRG które już leciało 90km/h(szał dla 15 latka) później Honda NSR 125 160km/h wooow było a na koniec Cagiva Mito 125 EVO : D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”