Witam pewno niejedni ogladali je na forum ,bylo do sprzedania.Wiec szkoda bylo takiej wersji.Kubilem za grosze.Posiadam juz polo 6n XXL, a to GT pujdzie do odbudowy, blacha do roboty,zawieszenie.Ale spokojnie,powoli sie zrobi i bedzie cultowy gt.Prawdopodobnie zostanie w oryginale.Moze na szerokiej stali?I bedzie autko na niedziele Najlepsza jest mina gosci w nowych furach,zostajacych pod swiatlami :yahoo:
Ostatnio zmieniony 17 lip 2009, 20:30 przez MICHAL, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote=""ore83""]autko jest spoko powodzenia w odrestaurowywaniu (grata)[/quote]
Widziales to auto ze tak mowisz?Powoli sie zrobi niespieszy sie.Jak pisalem to gt mam jako drugie wiec nie do jazdy na codzien.
jaro812-taki kolor jak Twoja byla tak?
auta nie widziałem ale wszystkie 3f są zarąbiste mają w sobie potencjał wiem bo mam takie
a napisałem grata w sensie auta a nie jako ze twoja poli jest w złym stanie
Pokaż co tam pod maską drzemie .......
Ogólnie po za czarną atrapą NO EMBLEM to bym nic nie zmieniaj i jeździł taką.... :oki:
Ale znając pomysły i zawziętość polomaniaków to tak się nie da :-D pozdraVWiam i życze samych plusów
Tak,gril pujdzie do zmiany. Musi byc czarny.
Wogole to miala pola isc na czesci,silnik do rajdowki bo mamy taka 2f z kumplem na takie tam popularki ale zal mi tego GTka rozbierac.
Mam pytanie czy pompa paliwa w GT jest inna?czy pasuje z jednopunktu?