czego nie warto ?? jakbym mial kase to wiadomo ze bym kupil od razu gti a jak napisalem co mozna zrobic zeby 1.0 bylo zwawsze to liczylem na rady co zrobic w silniku a wszyscy pisza swap... no faktycznie nie wpadl bym na to ze wiekszy silnik bedzie szybszy ... mozecie mowic o spalaniu co chcecie moje nigdy nie wzielo wiecej niz 7 a 1.4 potrafi wziac 11 jak i 1.6 jak ktos twierdzi ze pala tyle samo co i moj to szkoda gadac , po wyrzuceniu kata przelotowym tlumiku i wypolerowanych kanalach dolotowych moge sie scigac z 1.4 60 i jestem z tego efektu zadowolony jesli ktos nie wierzy to wiecej nie bede sie wypowiadal w tym temacie wydalem 100 zł sam wszystko zrobiłem i tyle chcialem osiagnac przy spalaniu na tym samym poziomie nie twierdze ze jest szatan ale dynamika odczuwalnie lepsza , za 50 zl robie 130 km kumpel 1.4 zrobil 100 i musial tankowac ale oczywiscie spalanie to samo tylko jemu pewnie szybciej paruje z baku

moze kiedys uda mi sie kupic 1.6 ktore pali 7 narazie sie z takim nie spotkalem a duzo znajomych ma takie silniki na gazie czy bez pala w miescie okolo 10 , pewnie wszyscy maja cos zepsute ...