Mam taki mały problem potrzebuje zdemontować osłonę podszybia i przy odkręcaniu piór wycieraczek prawdopodobnie przeskoczył gwint w nakrętce bo teraz ani nie da się go odkręcić do końca ani przykręcić też nie.. może macie jakiś pomysł co mam z tym fantem zrobić ??
oczywiście najlepiej by było nie zepsuć całego mechanizmu..
no dokładnie to jest tak ze kręcisz w obojętnie która stronę normalnie i w pewnym momencie stawia opór a następnie przeskakuje i znowu kręcisz bez oporu i tak w koło macieju.. no właśnie nie mam za bardzo czym tego podgrzać ale fakt to może by i był dobry pomysł..!! trzeba będzie spróbować.
Ale pamietaj ze jesli ta osłona plastikowa na szybie z tyłu jest tak samo jak w 6n to uwazaj przy podgrzewaniu zeby jej nie przytopic Nie wiem czy tak jest ale wole profilaktycznie napisac :blush2:
fakt można przytopić tą osłonę jak się nie uważa ale ja na szczęście uważałem.. niestety jednak podgrzanie nic nie dało.. a nawet pogorszyło bo teraz nakrętka kreci się już w ogóle bez żadnego oporu :/ no i teraz już kompletnie nie wiem co z tym zrobić..