[quote="madmax"][quote="Jabolek"] powietrza FILTRON[/quote]
Kurde Szymon, przy takim zestawie gratów pakujesz Filtrona?! Mam wkładkę Simota po śmiesznym przebiegu
Ogarnij jeszcze komorę na błysk i będzie syto. Czekam na Test Drive

[/quote]
filtron bo tani i nie szkoda by było jak by z odmy zaczęło walić olejem gdyby było coś nie tak

a nad tą Simotą się zastanowię
wracając do tematu immo, magik krzykną 200 zł za dorobienie 1 transpondera... w myślach powiedziałem mu żeby s :censored: .
w to miejsce zamówiłem sobie ot takie ustrojstwo nie stawiając że zadziała ale jak zadziała to będzie sukces

wczoraj po powrocie z roboty paczuszka z emulatorkiem już sobie na mnie czekała, rozebebeszylem immoboxa którego wykręciłem z deski rozdzielczej którą kupiłem wcześniej a ori immobox zostawilem w spokoju na lepsze czasy, Polutowałem jak mówiła instrukcja, podłączyłem do instalacji przekręciłem kluczyk i... sruu i poszedł

odpalił od kopa, puścił chmurkę i ku mojemu niezadowoleniu dzwoniły szklanki i nierówno pracował, dławił się momentami, poczekałem chwilę żeby się trochę nagrzał a szklanki nadal dzwoniły, zgasiłem i powędrowałem do domu, dziś rano uzupełniłem delikatnie wszystkie płyny i oleje, odpalam i kolejne zaskoczenie, szklanki pracują cicho, silnik już się nie dławi i chodzi równo, nie puszcza chmur, zostawiłem odpalonego na dłuższy czas żeby posprawdzać wszystko czy nie ma aby wycieków i nic nie zacznie szwankować, wszystko chodzi jak ta lala jeszcze tylko zrobić płukanie, zalać świeży olej i latać
a tu porównanie ori immobox'a z ori immo offem