[quote="KondzioR."]Bielo no po co mam to robić jak auto stoi ?
[/quote]
nie wiem co odp więc pytanie z mojej strony:
hmmm to po Ci samochód?
ale chyba jednak nim czasem jeździsz skoro wiesz, że Ci dużo pali, więc nie lepiej powymieniać filtry i olej czyli wydać powiedzmy 200zł i mieć spokój i silnik w dobrym stanie?
ja nie wiem, nie znam się, ja mam samochód bez gleby, alusów, smokeda, HBM ale przynajmniej mi w najgorsze mrozy pali od kopa a na autobahnie leci lewym pasem aż miło
[quote="polakotek"]
Bielo, hbmy, smokedy alusy i gleby nie odejmuja predkosci na autobahnie ani nie sprawiaja, ze w mrozy auto nie pali od kopa [/quote]
ale za to nowy olej i filtry działają zbawiennie :banan2:
[quote="KondzioR."]Tzn szczerze Ci powiem że nie wiem ile dokładnie pali bo może i jest opcja że około 7 w mieście ale to i tak sie nie opłaca na benzynie jeździć..
A nie wiem ile dokładnie bo sonda padnięta, oleje,filtry dawno nie wymieniane, a takie spalanie pamiętam zanim była sonda dobra [/quote]
Powiem ci tak, oczywiście bez obrazy. ale jak kogoś nie stać na jazdę autem, to nie się nim nie jeździ. koniec kropka. spoko, założysz gaz i co dalej? ja ty teraz nie wymieniasz podstawowych rzeczy (mimo że auto nie jeździ). a przy gazie troszkę częściej powinno się to robić.
No ale twój wybór.
ja jestem anty na gaz a szczegolnie jesli chodzi o 1.3 1.4 czy 1,0 no ludzie dajcie spokoj przy takiej pojemnosci to lepiej se diselka lub bilet na busik i z bani. :rotfl: :rotfl:
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
[quote="kolo"]czaja
siemano Pietrze jak Krzyś ? i coś słychać w sprawie nowego dupowozu [/quote]
Krzyś dobrze. zęby mu idą i trochę marudzi. ale daje rade (Krzyś oczywiście). a o Afdi na razie cisza. jakoś będę musiał do Krzyska napisać co tam w temacie. aczkolwiek mówiłem mu że mi się nie spieszy.