[quote=""Skfarek""][quote=""KondzioR.""]Licznik przypasowany, już mniej więcej wiem co i jak będzie teraz tylko poskręcać wsio konkretnie i tam minimalne poprawki Licznik MEGA
[/quote]
oleum nie masz za mało w motorowni :jester: :?:[/quote]
Czujnik oleju jeszcze nie wymieniony
[quote=""rumcajs25""]A wymieniłes juz ten czujnik czy nie jeszcze? Bo tak to troche lipa by była :closedeyes:
Paliwa masz pełny bak? Czy pompy tez jeszcze nie zmieniales?
No i ten przebieg wez ogarnij moze bo troche jest za mały, w to ze ma 106 to nikt ci nie uwierzy a jak juz to powie ze sie juz licznik "obkrecił" ja jestem takiemu czemus prezeciwny. Polo masz o ile pamietam z 96r ja mam z 98r a mam 164, zreszta krzychu20 ma z 99r a ma przebieg podobny do mojego takze wiesz :closedeyes: Ale jak cos to ja nic niewiem :crazy:[/quote]
Pompa jest ta co była, mam na nią pomysł tylko czasu brak, ale jutro kończe zaliczenia więc sie wezmę za to.
Nie mam zamiaru nikogo oszukiwać, przy najbliższej okazji dodam 100tyś km do licznika:)
Ogarniamy powoli wszystko,dzisiaj wszystko konkretnie przymierzałem(o licznik chodzi) i jest całkiem spoko.
Jak z fabryki to,to nie jest ale źle też nie jest.
Jak złożę licznik,ogarnę mieszek to pokażę jakieś foto.
Teraz pytanko.. lepiej stalaki w czarny mat czy kupić ori VW 13" kołpak ? nie dekielek w felge tylko normalny kołpak:)