na bezynie przymula

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
marbino86
Raczkujący
Raczkujący

na bezynie przymula

Post autor: marbino86 »

mam taki problem odpalam auto dodam cieple czy zimne niema ruznicy na wolnych obrotach jest ok ale jak dodaje gazu to w granicy 2-3tys silnik ostro przymula pużniej niby jest ok takie wrarzenie jakby paliwo nie dochodzilo przez zapchany filter paliwa ,filter wymienilem ale dalej bez zmian, napewno jest to wina ukladu paliwowego ,gdy bezposrednio dam mu do filtra powietrze bezynki to jest ok, mysle jeszcze nad ty ze pompka paliwowa za slabo daje bo wyje jak kombajn,nie wiem jak jest w baku bo nigdy jeszcze baku poluwki nie rozkrecalem ale podejrzewam ze jakis filter tam jeszcze jest i moze on jest zapchany.
Awatar użytkownika
freeyourmind
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: freeyourmind »

jaki masz silnik ?? to podstawa...jak masz NZ to stawiam ze wtryski od LPG sa zaj..... i dlatego tez tak sie robi.ja mam to samo w moim NZ...i wiem ze to naprewno LPG bo wczesniej zanim zalozylem LPG tego nie bylo...no i ostatnio czyscilem przepustnice i po tym co tam zobaczylem to nawet nie chce widziec moich wtryskow....
Stare dobre czasy / przed montażem LPG... Obrazek
m
marbino86
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: marbino86 »

ja mam zwykley monowtrysk,bede mial czas to sie pogrzebie.
a
adam
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: adam »

freeyourmind
kup specyfik do czyszczenia wtryskiwaczy a Ty marbino86 zmierz cisnienie jakie daje pompa paliwa, lub poprostu ja wymien na nowa jak piszesz ze chodzi jak kombajn
Obrazek
Awatar użytkownika
freeyourmind
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: freeyourmind »

mam zamiar rozebrac caly kolektor dolotowy i wtryski i wszystko wyczyscic manualnie...a jak sie to skonczy to sie okaze:D po 20
Stare dobre czasy / przed montażem LPG... Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „silnik”