[quote=""Przano""]ja nie mowie o zmianie auta nie zadawalbym takiego pytania jakbym mial kase to przeciez wiadomo ze kupilbym gti , chcialem sie dowiedziec co moge zrobic w moim silniczku zeby mial chociaz 5 km wiecej po prostu chcialem uzyskac odpowiedzi a jak ktos sie ma smiać ze powinienem zalozyc zagiel to lepiej niech nie odpowiada , wiem dobrze ze to slaby silnik ale ze wzgledu na ekonomike nie chce go zmieniac , metoda prob i bledow zobaczymy co sie da wycisnac z 1.0 i czy gra byla warta swieczki , pozdrawiam .[/quote]
Konie mechaniczne nie biorą się z powietrza... no może po części z powietrza ale potrzeba jeszcze benzyny albo innego paliwa. 1.0 to malutki silniczek i tylko wieksze spalanie to wieksza moc. Nie możemy tutaj mówić o cudach jakie oferują nowe silniki TSI czyli dużo koni z małej pojemności i rzeczywiście zmiana oprogramowania daje wzrost mocy. Chciałeś ekonomicznie to masz kolego

a swoją drogą to szkoda pieniędzy na jakiekolwiek modyfikacje w takim malusim sliniczku bo ledwo co przybedzie mocy... - myslac dalej ekonomicznie to wiecej na starosc wydasz na kropelki na serce jak sie bedziesz za mlodu wysylal dla tych kilku koników.
I nie chciałem Cię tutaj obrazić bo sam turlam się 1.4 na pełnej serii ale mi to starcza bo
"choć nie wiem jak byście się starali to nie zrobicie z Tico Ferrari
".
Pozdrawiam!