[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Tony"]zmiana pracy wyszła na lepsze (niechwal dnia przed zachodem słonca) natomiast wieczory sa fatalne tysiace mysli nadchodza i baniak mysli,niemoge spac itp[/quote]
tiaaa skąd ja to znam dlatego siedzę po nocach przed kompem między innymi...[/quote]
to widze mamy to samo.dlatego Karol plan mam taki wyjechac z miasta aby nic mi nieprzypominało dany temat, nową edycje pora zacząc,i patrzec w przyszłosc z nadzieja i niepopełniac podobnych błedow.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
Ja coś spać nie mogłem i od 7 rano po chacie się kręcę :banghead: Za oknem chwila temu deszcz i czarno teraz zaś wali słońcem
[quote="JuStIcE"]Ja dziś będę w pracy oglądał meczyk [/quote]
Też będę musiał w robocie jakiś stream ogarnąć, bo niestety do 21 będę gnił, a w empiku tv nie mają hehe
[quote="JuStIcE"]Oj tam, wszyscy się do ojro przygotowują Ja dziś będę w pracy oglądał meczyk [/quote]
A co tu przygotowywac? Chyba skrzynke piwa i dobra zakaske :lol: Ja tez w robocie bede mecza ogladał bo u mnie jest taki gosc co zadnego meczu nie przeusci, a tym bardziej jak gra Polska takze spoko koko
[quote="rumcajs25"][quote="shao"]
Ja sie przygotowuje do dwoch ojro - ojro w pilke i tych z wyplaty dzisiejszej [/quote]
Takiemu to dobrze Tez chce :crazy:[/quote]
Ciekawe ile bys przezyl w Chinach jakby Cie zostawic na srodku drogi samego 2s? 10min? godzine? dzien? dwa? 5? tydzien? 2? miesiac? pol roku? rok?
[quote="shao"][quote="rumcajs25"][quote="shao"]
Ja sie przygotowuje do dwoch ojro - ojro w pilke i tych z wyplaty dzisiejszej [/quote]
Takiemu to dobrze Tez chce :crazy:[/quote]
Ciekawe ile bys przezyl w Chinach jakby Cie zostawic na srodku drogi samego 2s? 10min? godzine? dzien? dwa? 5? tydzien? 2? miesiac? pol roku? rok? [/quote]
a co Ciebie zostawili ? hahah
[quote="shao"]Niestety mnie nikt nie zostawil. Co nie zmienia faktu, ze i tak nikt nie kupi Twojego passka :crazy: :crazy: :jester: [/quote]
Kupi,kupi zobaczysz. W takiej wersji i takim wyposażeniu pójdzie jak świeża bułeczka, tylko daj mi szanse wystawić go na allegro ! bo jest mi jeszcze potrzebny ; )