[quote=""Jacoo""][quote=""qK.""]LPG ogarniete Gazowlotek ukryty tak jak mówiłem - przy lampie Jutro strzele jakieś foto [/quote]
hm no jestem ciekaw jak to przy tej lampie wyszło
a nie kusiło Cie zeby korek zrobić obok wlewu paliwa, pod klapką?[/quote]
prawdopodobnie nie idzie zrobić pod klapką.
Dawaj to foto, dawaj ! ;d
Jest na pewno lepiej niż w zderzaku, tylko czy teraz jak zalejesz gazu i odstrzeli pistolet czy nie będzie wszystko leciało do środka i śmierdziało niesamowicie ..
[quote=""qK.""]Tankowałem już 2 razy i jest na tyle na zewnątrz że nie czuć nic zupełnie. Ani troche. Wszystko wystrzela na zewnątrz [/quote]
To super. Też będę nie długo montował LPG także podpowiem dla gościa gdzie ma mi zamontować wlew
[quote=""mareck""]Kiedy montujesz szeroki na tył ? :blush2:[/quote]
W przyszłym tygodniu, prawdopodobnie we wtorek.
Miałem go już ogarniać w zeszłym tygodniu ale kumpel miał teraz Chrzciny dziecka i nie dał rady znaleźć czasu żeby mi go pomalować ;/
Polo 6N by qK. Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
[quote=""mahoney""]qK.
ta instalacja LPG to stagg ??[/quote]
Szczerze mówiąc to nie wiem co to jest ten stagg..
Wiem tylko że jest to sekwencja i jest bardzo dobra, nawet nie czuc roznicy jak przelacza z benzyny.
[quote=""qK.""]Wiem tylko że jest to sekwencja i jest bardzo dobra, nawet nie czuc roznicy jak przelacza z benzyny.[/quote]
no to że sekwencja to widać na pierwszy rzut oka. To że nie czuć różnicy to normalne na sekwencji tylko mi chodzi jakiej firmy masz instalacje. Bo widzę że listwę masz valteka to możesz mieć STAGG 200-300, 4, PREMIUM SIROCCO, PLUS, ESGI, KME DIEGO, SEC
[quote=""mahoney""][quote=""qK.""]Wiem tylko że jest to sekwencja i jest bardzo dobra, nawet nie czuc roznicy jak przelacza z benzyny.[/quote]
no to że sekwencja to widać na pierwszy rzut oka. To że nie czuć różnicy to normalne na sekwencji tylko mi chodzi jakiej firmy masz instalacje. Bo widzę że listwę masz valteka to możesz mieć STAGG 200-300, 4, PREMIUM SIROCCO, PLUS, ESGI, KME DIEGO, SEC[/quote]
Poszukam później papierów i sprawdze co ja tam mam Bo nie mam pojecia.