Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: natkastella »

[quote=""polakotek""]Przyszla babcia na spotkanie o 13!! i mowi, ze zalatwila juz wszystko co miala zalatwic w miescie i nie chce jej sie wracac do domu wiec poczeka, no i siedzi tutaj ze mna w pokoju[/quote]

ciesz się, że przynajmniej wasza klientka :D do mnie do salonu przychodzi babcia codziennie wypić szklankę wody i pogadać jakie to my jesteśmy ładne i zdolne :crazy:
moje maleństwo <a class=\"postlink-local\" href=\"http]
Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

Post autor: gwozdz »

[quote=""natkastella""] jakie to my jesteśmy ładne i zdolne[/quote]

Pokaż jakieś zdjęci tych koleżanek :cool2:
Jak się nie ma co się lubi.... to się kocha żonę.

it's nothing personal i don't like anybody
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""shao""]Pozdro z pracy, przez nastepnych pare dni bede siedzial cicho bo mnie boli szczena i mam w uj roboty, pewnie bede musial pracowac w weekend.[/quote]
ale do pisania na klawie nie ruszasz szczeną ;) a tak na powaga to aż taka lipa ?? może jakiś stan zapalny się wdał i by zdało się zaaplikować jakiś lek. Kumpel mi wczoraj pisał, że ma do połowy czerwca L4 :grin: bo geniusz łaził po chacie i z kopa małym palcem u nogi w szafę wyrąbał i połamał :doh: co lepsza łaził tak 2 tyg do roboty :grin: bo myślał, że to normalne i mu przejdzie :grin: a robi fizycznie na magazynie hehe, jak to wczoraj ortopeda usłyszał to było :shock: :shock: :shock: i :bow: że pan dał tak radę funkcjoniwać :grin:
[quote=""gwozdz""]Pokaż jakieś zdjęci tych koleżanek [/quote]
gwozdziu wpisz sobie w google stella i masz całą stronę z galerią ekipy :crazy: kiedyś sam badałem heheh bo Natalia ma wrzucone na nk fotę z tego www :grin:
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""MiSiEk-GDA""] ja bym swojej dziewczynie rower zrobił (jakbym ją jeszcze miał :doh: )[/quote]
hehe a co to za problem tego kwiatu pół światu :D

[quote=""MiSiEk-GDA""]gwozdziu wpisz sobie w google stella i masz całą stronę z galerią ekipy kiedyś sam badałem heheh bo Natalia ma wrzucone na nk fotę z tego www [/quote]

Łukaszu dokładnie tak :D
ooo a skąd wiesz?? śledzisz mnie na nk :?:
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""shao""]Pozdro z pracy, przez nastepnych pare dni bede siedzial cicho bo mnie boli szczena i mam w uj roboty, pewnie bede musial pracowac w weekend.[/quote]
ale do pisania na klawie nie ruszasz szczeną ;)[/quote]

Nie no, nie jest jakos tragicznie i wiadomo ze nie pisze zebami ale musze sie skupic na dzialaniach pracowych. Mam lekki stan zapalny i wczoraj troche przesadzilem z mascia tygrysia bo mam nowa wersje, ktora jest mocniejsza i dostalem uczulenia na policzku, wygladam jakbym mial parcha :D ale dam rade, nie bede sie laskom pokazywal i tyle... :mrgreen:
Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

[quote=""natkastella""]Łukaszu dokładnie tak :D[/quote]

E tam szału nie ma, zdjęcia po fotoshopie w dodatku tylko 3 szt. no i wszystkie jesteście w ubraniach porażka :cry:

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""natkastella""]ooo a skąd wiesz?? śledzisz mnie na nk [/quote]
CSI Gdańsk działa :cool2: nie no jak kiedyś na NK dodałem się do grupy naszego forum, to wyskoczyłaś w osobach, które możesz znać hehe :crazy: a że kobiet na forum mało to z czystej ciekawości zajżałem raz ;)
[quote=""shao""]Nie no, nie jest jakos tragicznie i wiadomo ze nie pisze zebami ale musze sie skupic na dzialaniach pracowych. Mam lekki stan zapalny i wczoraj troche przesadzilem z mascia tygrysia bo mam nowa wersje, ktora jest mocniejsza i dostalem uczulenia na policzku, wygladam jakbym mial parcha ale dam rade, nie bede sie laskom pokazywal i tyle... [/quote]
Nawet tej w żółtym co ostatnio mi pokazywałeś ?? :crazy:
[quote=""gwozdz""]E tam szału nie ma, zdjęcia po fotoshopie w dodatku tylko 3 szt. no i wszystkie jesteście w ubraniach porażka [/quote]
No kurna nagie fryzjerki ?? o nagich myjniach samochodowych słyszałem, ale o tym to nie hehe
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""gwozdz""][quote=""natkastella""]Łukaszu dokładnie tak :D[/quote]

E tam szału nie ma, zdjęcia po fotoshopie w dodatku tylko 3 szt. no i wszystkie jesteście w ubraniach porażka :cry:[/quote]
niestety zdjecia mi też się średnio podobają ale cóż nie ja o tym decydowałam a Ty zbereźniku już byś chcial nagie :crazy: poszukaj sobie jakichś gołych fotek na necie :D

[quote=""MiSiEk-GDA""]CSI Gdańsk działa :cool: [/quote]
hahahaha :D
[quote=""MiSiEk-GDA""]No kurna nagie fryzjerki ?? o nagich myjniach samochodowych słyszałem, ale o tym to nie hehe[/quote]
mnie w takiej roli nikkt nigdy nie zobaczy :D co to punkt pań do towarzystwa czy salon fryzjerski :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""natkastella""]niestety zdjecia mi też się średnio podobają ale cóż nie ja o tym decydowałam a Ty zbereźniku już byś chcial nagie poszukaj sobie jakichś gołych fotek na necie [/quote]
Tu tak wszyscy od kilku dni :grin: ino cycki dzień bez stanika itd. to i jemu się udzieliło ;)
[quote=""natkastella""]mnie w takiej roli nikkt nigdy nie zobaczy co to punkt pań do towarzystwa czy salon fryzjerski [/quote]
no kurna weź nago komuś głowę obcinaj i co po każdym byś się kąpać musiało, bo bys się drapała obsypana od tych włosów, poza tym delikwent by się gapił obracając się o 180 stopni i byś mu "zęba" zrobiła :crazy:
Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

Jako Admin chyba wprowadzę nowy pkt. regulaminu: " Każda kobieta podczas rejestracji jest zobowiązana do przesłania jednego swojego nagiego zdjęcia w celach poznawczych"
Oraz kolejny: "każda klubowicza raz na kwartał musi uaktualniać swoje nagie zdjęcia w galerii adminów" :mrgreen:

Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""MiSiEk-GDA""]Tu tak wszyscy od kilku dni :grin: ino cycki dzień bez stanika itd. to i jemu się udzieliło ;)[/quote]
oooo widzę, że panowie mają braki miłości na wiosnę a maj był miesiącem burzy hormonów :jester:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

shao jaki smutny biedny ;p

Siedzi daleko ode mnie, wiec nie wiem czy sa efekty specjalne, udaje strasznie zapracowana, wiec udaje mi sie unikac rozmowy :D

A tam, niech sie powakacjuje troche, radio mi naprawi :D
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote=""MiSiEk-GDA""]
[quote=""shao""]Nie no, nie jest jakos tragicznie i wiadomo ze nie pisze zebami ale musze sie skupic na dzialaniach pracowych. Mam lekki stan zapalny i wczoraj troche przesadzilem z mascia tygrysia bo mam nowa wersje, ktora jest mocniejsza i dostalem uczulenia na policzku, wygladam jakbym mial parcha ale dam rade, nie bede sie laskom pokazywal i tyle... [/quote]
Nawet tej w żółtym co ostatnio mi pokazywałeś ?? :crazy:
[/quote]

Ta w zoltym rox. Ale wiesz, ze nie moge... :D Dobra ide popracowac bo szefowa wrocila, pewnie dobijecie do 500 beze mnie, badzcie grzeczni. Karol jak cos to GG.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""natkastella""]oooo widzę, że panowie mają braki miłości na wiosnę a maj był miesiącem burzy hormonów [/quote]
taa koty marcują, a nam się na wakacje uaktywnia :crazy:
[quote=""shao""]Ta w zoltym rox. Ale wiesz, ze nie moge... [/quote]
dawaj ją na bagaj podręczny jak będziesz do PL wracał, ja się zaopiekuję :cool: nawet podejmę się polskiego ją nauczyć :crazy:
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""gwozdz""]Jako Admin chyba wprowadzę nowy pkt. regulaminu: " Każda kobieta podczas rejestracji jest zobowiązana do przesłania jednego swojego nagiego zdjęcia w celach poznawczych"
Oraz kolejny: "każda klubowicza raz na kwartał musi uaktualniać swoje nagie zdjęcia w galerii adminów" :mrgreen:[/quote]

ufff o Paniach moderator nic nie wpomniałeś :D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”