[quote=""polakotek""]Oj w butach, ale potem juz ciezko bylo tanczyc na takich wysokich obcasach [/quote]
taa było tak ostro, że żeś z nich wyskoczyła Dziś też w pracy widziałem kobietę po 40 chyba a obcas z 15cm wielkie oczy ledwo w tym szła ale walczyła
[quote=""bleah""]Bryy[/quote]
Siemano
[quote=""polakotek""]Wiesz, ze Gwozdziu stawia wodke? [/quote]
Ja też się piszę I wiem, gdzie będziemy imprezować O ile tylko uda mi się wykombinować wolne na kilka dni i o ile będzie kasa. Ale cza będzie dać radę:D
[quote=""JuStIcE""][quote=""bleah""]Bryy[/quote]
Siemano
[quote=""polakotek""]Wiesz, ze Gwozdziu stawia wodke? [/quote]
Ja też się piszę I wiem, gdzie będziemy imprezować O ile tylko uda mi się wykombinować wolne na kilka dni i o ile będzie kasa. Ale cza będzie dać radę:D[/quote]
Bartku a wtym roku jakis piknik bedzie na zakonczenie sezonu .moze szczesliwie dojade tym razem.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
[quote=""JuStIcE""]a też się piszę I wiem, gdzie będziemy imprezować O ile tylko uda mi się wykombinować wolne na kilka dni i o ile będzie kasa. Ale cza będzie dać radę:D[/quote]
A już wiadomo gdzie to zakończenie?? Swoją drogą to dopiero sezon się zaczyna, a my o końcu :doh:
[quote=""polakotek""]Nie mam problemu z chodzeniem na obcasach, bo na codzien musze chodzic [/quote]
i dobrze, bo kobieta na obcasie = :shock: u faceta