Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Materla jest ochroniarzem na baletach. Normalnie lazil ;p

Przeciez nie bluzgalam! Nie wiem w sumie co mowilam :doh:

Nie moge glowy podniesc raany, jeszcze Polo zaginiete w akcji pod kolezanki domem :D
Nie ma Polo, jest Skoda :(
S
Sarotti
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Sarotti »

Ja jezdziłem wczoraj 7 i żadnej rewelacji wiadomka wnętrze wypas itd moc jest ale jakbym miał coś kupic w tej dziedzinie to pozostaje przy AUDI :oki:
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

[quote="Sarotti"]wczoraj 7 i żadnej rewelacji wiadomka wnętrze wypas itd moc[/quote]
chyba troche hipokryzja :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

Ale wtopę zaliczyłem pojechałem do castoramy na zakupy a tu parking pusty o dzisiaj zielone świątki :banghead:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

jest na forum ktoś kto sie zna dobrze na ubezpieczeniach OC? Bo nie wiem jakie mam zniżki/zwyżki. i jak to się liczy?
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="polakotek"]Nie moge glowy podniesc raany, jeszcze Polo zaginiete w akcji pod kolezanki domem [/quote]
cierp ciało jak żeś chciało :P wypij sobie magnes w płynie taki musujący i dużo witaminy c na przykład sok z pomarańczy takich świeżych i później ciepły niedzielny obiad i będziesz jak nowo narodzona :good: chociaż podobno naukowcy gadali, że kobiety trudniej przechodzą kaca przez metabolizm itd. i szybciej się upijają od facetów
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Ja wróciłem do domu gdzieś o 3 nad ranem, ale musiałem na pieszo drałować bo taxi za drogie :D
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="polakotek"]Wycieczki taksowka byly dwie! Najpierw byla do klubu, ale bylo nas o dwie za duzo, ale pan taksowkarz, mimo, ze po drodze go cisnelam, ze jezdzi tojota awensis i chcial mnie wysadzic, to dal rade... A z powrotem bylo UWAGA! Audi a4, ze silnikiem 2,5 TDI, no to musialam mu powiedziec, ze nie dosc, ze ma kijowy silnik i nawet przy tych 150 kucach ktore tam ma to raz: nie wgniata w fotel, dwa: TDI engines are for... [/quote]
Paulinko bez obrazy :) ale jakbym woził Twoje 4 literki i byś zaczęła bluzgać na mnie i moje auto, to wysadziłbym Cię na 1 przystanku :crazy: myślałem, że chociaż się uśmieję z tej taksówkowej opowieści a tu nic :(
[quote="polakotek"]oprocz tego w Szczecinie jak wlaze do klubu to wiekszosc mezczyzn jest nizsza ode mnie, od 2 juz bylo w miare ok, ale trzeba bylo zdjac buty zeby bylo ok, no i chcialam rozwodowe z Materla, ale juz pozniej nie moglam go odnalezc! [/quote]
No proszę, wyleczył już kolano po walce, że baluje ?? :) BTW: co Ty za buty wysokie nosisz ?? :crazy:
[quote="JuStIcE"]Wczoraj się deko spiłem, ale nic nie przebije kumpla, który się przytulał do wszystkich, bo tak miał w czubie [/quote]
Najs :D a ja jak emeryt polookałem w tv i po 24 w kimę poszedłem, dziś kolejny wolny dzień i za bardzo nie wiadomo co można robić :scratch: chyba do kumpla zadzwonię i zapytam czy nie idzie na rower, o ile na stoczni nie siedzi na zmianie.[/quote]

A ja się powstrzymam od komentowania bo mi ban poleci :D Troche jednak śmiech na sali.
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Adrian_Malbork"]A ja się powstrzymam od komentowania bo mi ban poleci Troche jednak śmiech na sali.[/quote]
Jak nikomu nie będziesz ubliżać czy coś w tym stylu to nie ma podstaw do pakowania bana, trast me ;)
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Ty jestes Adrianek smiech na sali :buziak: ja sie po prostu dobrze bawie :D

Buty nie wiem, z 10 cm szpilka? Karol jak sobie sama ten obiad zrobie to bede miala :D ale rosolek bylby ok...

Czaja, a zawierales wczesniej jakas polise? Bo to wszystko na umowie jest. Jak nie to do brokera idz, znajdzie Ci najtansza opcje.
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Obiad :yahoo:
Tylko o tym dzisiaj marzyłem :-D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="polakotek"]uty nie wiem, z 10 cm szpilka?[/quote]
I do domu będąc w stanie dałaś radę w tym iść o własnych siłach ?? :crazy: czy było pójdę boooosoooo :grin:
[quote="polakotek"]Karol jak sobie sama ten obiad zrobie to bede miala ale rosolek bylby ok...[/quote]
to dawaj do mnie, starsza coś pichci to ukradnę porcję dla Ciebie :P
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

jeee to wpadam, tylko gdzie jest moje auto? :crazy:

O 2 pozbylam sie butow i od tego momentu bylo pojde boso ;p
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Siema :hello:
Ide coś zjeść :blush2:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="polakotek"]jeee to wpadam, tylko gdzie jest moje auto? [/quote]
Nie wpadaj tylko planuj :P jak już to odwiedź ;) Gruby melanż był jak samochód zgubiłaś :lol: zaraz będzie: stary gdzie moja bryka ?? :)
[quote="polakotek"]O 2 pozbylam sie butow i od tego momentu bylo pojde boso ;p[/quote]
Tak coś czułem :P
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”