[quote="polakotek"]No co, jak dostane podwyzke to tez kupie wodke! [/quote]
ja bym kupił milion innych ciekawych rzeczy na przykład jakiś wosk do auta czy go zatankował
Oja, ale flaszka to maly wydatek Tez bym duzo rzeczy do auta kupila, musze uciulac 550 zl na graty od Darka :crazy: no i zastanawiam sie caly czas czy brac te polkubly
[quote="polakotek"]Oja, ale flaszka to maly wydatek [/quote]
flaszka do flaszki i sumka jest zresztą wiesz jak ja piję i ile stał ostatnio u mnei Krupnik na segmencie i dopiero kiedy i w jakich okolicznościach poszedł
[quote="polakotek"]Nie no, smieje sie, ale masz racje. Odkad nie imprezuje weekend w weekend i nie pale to bardzo to odczuwam w kieszeni [/quote]
Zuch dziewczyna i obyś wytrzymała jak najdłużej
Nie no, w zupelnej ascezie zyc nie zamierzam, ale zbieram na mody w Polo, za swoj staz tez bede musiala sama zaplacic wiec ostatnio licze kazdy grosz, no i na zakonczenie sezonu tez trzeba jechac :crazy:
[quote="polakotek"]musze uciulac 550 zl na graty od Darka[/quote]
To co ty poł tego Polo kupujesz? Tylko nie zgarnij mi sprzed nosa pompki od centralnego tak jak bylo z kierunami :crazy: bo jak Darek sobie nie zostawi pompki to wezme od niego bo juz wiem jaki z niego gosc to smiało moge kupowac
A tak wgl Wiewióra witam Cie
dałem szczurom kasze gryczaną z wczorajszego obiadu co mi została jak wcinają ale jaka cisza.... bo jak non stop suche jedzą to chrum chrum chrum chrum na cały pokój
[quote="rumcajs25"]Badzcie grzeczni i nie meczcie Wiewióry [/quote]
Rumcajs w pracy nie robię takich rzeczy za biurkiem, bo nie wypada, ludzie tu chodzą jednak :crazy: