[quote="polakotek"]Tony, nie dziwie sie jej, ze tak powiedziala - ja mam slabosc do mezczyzn ktorzy mi potrafia zrobic cos w aucie, czego ja sama zrobic nie potrafie [/quote]
a biurze powiedziała ze macie przystojnych mechanikow.a koledzy uuuuuu tony wpadłes jej w oko na cały regulator :? :? :?
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZ
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi,6n2 gti ,Golfik 4 ,9n 1.9TDI
Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2.Hyundai I 30 1.4., Obecnie Octavia 1.5TSI
następnym razem będzie chciała, żeby jej zgrabnie koła napompować coś czuje że ona tak ogarnia eksploatacje samochodu, że jeszcze ją zobaczysz kilka razy
[quote="polakotek"]to sama umiem leza w bagazniku caly czas i czekaja na lepsze czaasy, tzn na moj wolny czas [/quote]
toć nie będę oficjalnie mówił że umiem zająć się i też zderzakami bo jeszcze ktoś opacznie zrozumie i Najmana na mnie naśle czy kogoś co będzie chciał iść na spacer na forty koło pracy a wiadomo co tam robią :crazy:
następnym razem będzie chciała, żeby jej zgrabnie koła napompować coś czuje że ona tak ogarnia eksploatacje samochodu, że jeszcze ją zobaczysz kilka razy [/quote]
aj tam.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
[quote="polakotek"]Jaki tam biedny Yaris, do gazu z takimi autami [/quote]
Wbrew pozorom to nie są złe auta, są tylko gordze niż Polo Maja twarde plastiki, niewygodne siedzenia i w ogóle...
ale powiem wam ze wymeczyła pytaniami a to a tamto.a po co dlaczego i wogole.jedno wytłumaczysz,a po chwili znow wraca do tego pytania . :acute:
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
To jeszcze jak o damsko-męskich akcjach z pracy, u nas ostatnio chyba w weekend bramka zapiszczała jak taka nawet fajna panna wychodziła i kumpel przepraszam czy pani coś u nas kupowała, bo muszę sprawdzić, a ta proszę może pan sobie mi pogrzebać :rotfl: ja nie wytrzymałem i parsknąłem śmiechem, dziewczyna czerwona, po czym nic tam nie wyszło i ona ja wiem wy specjalnie to zapipczeliście by mi pogrzebać :rotfl: i z burakiem na twarzy dzida