AHAHAHAHAHHAHAHAH o kuźwa jak się uśmiałem

żyłki w tyłku popękały normalnie... Ralph nasz wybawco od s1, ustaw sobie rangę "BOHATER FORUMOWY" skoro już oznaczacie niektórych wybranych niczym krowy na pastwisku

szkoda tylko, że ani razu Cię nie widziałem jak wszystko z s1 się rozgrywało, ale przypnij sobie zasługę, pokaż żeś mężczyzna :bb:

to tyle w ramach sprostowania
podsumowując: prywata się zrobiła straszna, nie zapominajcie tylko, że to klubowicze sponsorują serwer i domenę, a niektórzy się czują jakby byli na swoim podwórku. Straszyć banami za głupie żarty to można dzieci w gimnazjum.
:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
tyle ode mnie w tym temacie, jeśli ktoś ma ochotę pogadać/coś wyjasnić to PW
EOT