Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

Też mam ;)

Adi i co nawet świeci moj zestaw nie ? ;P jak jechaliśmy :P a gadają ze smokedy nie świecą :P
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

:hello:
Witam z roboty :( do 20 czas start :( aż żal siedzieć, bo piekna pogoda i słońce daje. Jak ktoś z GD ma wolny dzień i nie ma co robić to dziś 12 i 19:30 jest pokaz zabytkowych fur w kuźni wodnej w oliwie, sam bym pojechał ale nie ma z kim się jak zwykle zamienić :angry:
Nogi w tyłek mi wchodzą od tego roweru wczoraj, ale jutro chyba znów będę śmigać :)
webak
Jak siorka tak marudzi to nie bierz jej do Klifu hehe, bo też będzie was gonić na spocie :crazy:
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Karol, witaj w klubie :D Ja co prawda tylko do 16.15 (a może i krócej), a potem na spota VAGowego :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote=""MiSiEk-GDA""]:hello:
Witam z roboty :( do 20 czas start :( aż żal siedzieć, bo piekna pogoda i słońce daje. Jak ktoś z GD ma wolny dzień i nie ma co robić to dziś 12 i 19:30 jest pokaz zabytkowych fur w kuźni wodnej w oliwie, sam bym pojechał ale nie ma z kim się jak zwykle zamienić :angry:
Nogi w tyłek mi wchodzą od tego roweru wczoraj, ale jutro chyba znów będę śmigać :)
webak
Jak siorka tak marudzi to nie bierz jej do Klifu hehe, bo też będzie was gonić na spocie :crazy:[/quote]

Ja dzisiaj będę w Gdańsku. Gdzie dokładnie jest ta stara kuźnia? Jakieś opłaty za wstęp ? Ale będę tak o 19 to mi się nie opłaca chyba przez Gdańsk przebijać na 15 minut..
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Ja tak w piątek będę miał teraz, że zaraz z roboty na spot do Gdyni pojadę, bo nie będzie mi się opłacało dochaty wracać. Trzeba będzie umyć auto, bo uwalił się od tego badziewia z drzew :(
[quote=""Adrian_Malbork""]Ja dzisiaj będę w Gdańsku. Gdzie dokładnie jest ta stara kuźnia? Jakieś opłaty za wstęp ? Ale będę tak o 19 to mi się nie opłaca chyba przez Gdańsk przebijać na 15 minut..[/quote]
To jest końcówka GD juz prawie pod Sopotem, wiesz gdzie jest droga na zoo?? to tam w tamtej okolicy to jest
http://www.kuzniawodna.eu/
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote=""Adrian_Malbork""][quote=""MiSiEk-GDA""]:hello:
webak
Jak siorka tak marudzi to nie bierz jej do Klifu hehe, bo też będzie was gonić na spocie :crazy:[/quote]

Ja dzisiaj będę w Gdańsku. Gdzie dokładnie jest ta stara kuźnia? Jakieś opłaty za wstęp ? Ale będę tak o 19 to mi się nie opłaca chyba przez Gdańsk przebijać na 15 minut..[/quote]

Powodzi sie od wczoraj :D hehe dziś do gdańska a wczoraj marudziłeś zeby przyjechać do nowego stawu :P
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

No moje uwalone, bo nie było kiedy umyć, ale mi to nie przeszkadza :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote=""Marcinek""][quote=""Adrian_Malbork""][quote=""MiSiEk-GDA""]:hello:
webak

Ja dzisiaj będę w Gdańsku. Gdzie dokładnie jest ta stara kuźnia? Jakieś opłaty za wstęp ? Ale będę tak o 19 to mi się nie opłaca chyba przez Gdańsk przebijać na 15 minut..[/quote]

Powodzi sie od wczoraj :D hehe dziś do gdańska a wczoraj marudziłeś zeby przyjechać do nowego stawu :P[/quote]

Kij. 5 litrów wody zgubi po drodze.. Ale dziewczyna się zrzuca zeby ją zawieźć to korzystam z każdej okazji, zeby z tego domu wybyć jak :assasin:
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

ciepło wszystko z domów wybyło widzę, tylko ja tu zaglądam muląc w robocie :( ale jakoś do 20 zleci
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Karol chyba niecodziennie dowiadujesz się o siostrze co ? :D

Akurat była dla mnie ważniejsza niż spot :blush2:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""webak""]Karol chyba niecodziennie dowiadujesz się o siostrze co ?

Akurat była dla mnie ważniejsza niż spot [/quote]
a to dopiero się dowiedziałeś że ona jest ?? :blush2: tego to nie wiedziałem :blush2: ;)
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

[quote=""MiSiEk-GDA""]
a to dopiero się dowiedziałeś że ona jest ?? :blush2: tego to nie wiedziałem :blush2: ;)[/quote]

Trochę skomplikowane, na PW ci wyjaśnię :D
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Wróciłem z przejażdżki :D
Polansiłem sie troche :autko:

Tak sie złozyło, że pykło 100 km to na stacje i tankowanko- spalanie 6,7 / 100 z klimą po mieście i górkach
Z chłopa w BMW pośmiałem bo siedział mi na ogonie dopóki serpentyny się zaczęły :crazy:

A teraz pora na obiadek :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Ale teraz padłem z beki :rotfl: kumpel co obsługiwał tą nocną premierę diablo3 mowił mi dziś jakiego typa mieli: chłop stał 5h w kolejce i jak już była jego koejka to chciał kupić ta grę na PS3 i dostał szału jak mu uświadomili, że taka nie istnieje :rotfl:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""MiSiEk-GDA""]Ale teraz padłem z beki :rotfl: kumpel co obsługiwał tą nocną premierę diablo3 mowił mi dziś jakiego typa mieli: chłop stał 5h w kolejce i jak już była jego koejka to chciał kupić ta grę na PS3 i dostał szału jak mu uświadomili, że taka nie istnieje :rotfl:[/quote]
hahaha co za koleś :jester:
:rotfl:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”