Ty pilnuj, a ja lece do roboty bo ostatnio rano jakos mi czas spiernicza szybko Moze pozniej nadrobie co nasmarowaliscie bo znowu 5000000 stron doszlo...
EDIT: Ok, nadrobilem... ale zwracajcie uwage na to jak piszecie bo oczy bola czasami
Nie ma za co, ja tylko wypisałem sensowne rozmiary opon. Dobranie właściwej to kwestia przeznaczenia auta, sposobu używania i dróg, po jakich się poruszasz.
Hehe, jaka ucieszona... Ja zawsze, jak zostawiam 100zł za klepnięcie głupiej pieczątki w dowodzie, to się nie cieszę. Co z tego, że dostanę 8l benzyny gratis, jak płacę w zasadzie za to, co robię sam 2x w roku za 10 zł
Hmm pola pojdzie napewno 4 centy na glebe to jest max a drogi są w kratke po których się poruszam no i robie dość długie trasy dziennie do pracy 70 km i co weekend do Katowic wiec jest smigania troche :oki:
Nie no pierw 4 centy dam potem sie najwyzej pomysli:) teraz mam dylemat jakie oponki kupic mam po okazji nowki hankoki 195/50 po znajomosci i chyba je wezne tylko ciekawe jak to bedzie wygladalo:)