Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

taa, juwenalia.. w tym roku to ja moge sobie tylko pomarzyc o nich :/

kolo NAPRAWDĘ piszę się na pewno RAZEM, a przed i nie ma przecinka :x
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Krzychu jeszcze wracajac do Twojego posta...

[quote="krzychuzwanzig"]hahaha to takie typowe mówienie przez polaków: przyjechałeś do naszego kraju więc mów w naszym jezyku :jester:
:rotfl: [/quote]

To nie jest typowe mowienie Polakow, tak powinno byc. Przyjedz do Kitaju i nie mow w ich jezyku - w wiekszosci przypadkow bedziesz w czarnej dupie (z akcentem na wielka czarna owlosiona dupe). To sie poprawilo przed i po Olimpiadzie, ale 10 lat temu - zapomnij o czymkolwiek...
Ostatnio zmieniony 10 maja 2012, 15:57 przez shao, łącznie zmieniany 1 raz.
T
Tony
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Tony »

[quote="kolo"][quote="Tony"]ho ho ale ty madry,i co ja widze ze ty kazdemu tutaj dokuczasz.kolobambolo czy jak ci tam ;P[/quote]
dobrze wiesz jak mi tam :D no tak trochę ale to nie z antypatii tylko tak jakoś, samo wychodzi ;) nie bierz mi tego za złe :piwo:[/quote]

juz sie nietłumacz,podpadziocha :kartka:
V ZLOT   PKP  2010
VI ZLOT  PKP  2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA

Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 ,  9n 1.9TDI     
:  Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

Tony
oj tam oj tam :D jeździsz swetrem i kozaczysz :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="shao"]To nie jest typowe mowienie Polakow, tak powinno byc. Przyjedz do Kitaju i nie mow w ich jezyku - w wiekszosci przypadkow bedziesz w czarnej dupie (z akcentem na wielka czarna owlosiona dupe). To sie poprawilo przed i po Olimpiadzie, ale 10 lat temu - zapomnij o czymkolwiek...[/quote]

Marcin, oni nic po engliszu nie szprechali ? :blush2:
T
Tony
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Tony »

[quote="kolo"]Tony
oj tam oj tam :D jeździsz swetrem i kozaczysz :D[/quote]

a co tu ma do tego sweter? wytłumacz kolobambolo
V ZLOT   PKP  2010
VI ZLOT  PKP  2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA

Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 ,  9n 1.9TDI     
:  Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

Tony
o jeju :) żarty - cały czas żartuje :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Krzychu nie mowili po angielsku, bo po co? Oni moga sie zamknac i sobie poradza (sa najwiekszymi rynkami dla wielu dziedzin - w tym motoryzacyjnej :D). Pamietaj, ze chinski jest najbardziej rozpowszechnionym jezykiem na swiecie, potem hiszpanski, a dopiero potem angielski.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2012, 16:06 przez shao, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="shao"]Nie, bo po co? Oni moga sie zamknac i sobie poradza (sa najwiekszymi rynkami dla wielu dziedzin - w tym motoryzacyjnej :D). Pamietaj, ze chinski jest najbardziej rozpowszechnionym jezykiem na swiecie, potem hiszpanski, a dopiero potem angielski.[/quote]

No to grubo :jester:
Nie wybieram sie póki co tam :D
a jak bede miał jakiś problem to wiem do kogo sie odezwać :grin: ;)
Dobra spadam kosic :konik:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

a ja juz po kąpieli. pora przejrzeć co tam naskrobaliście. poczytałem trochę w pociągu i teraz wbijam, a tu nic nowego na NM. jedynie zauważyłem że Paulina ciężko trawi żarty innych. na zasadzie: ja żartuję z innych to wszyscy macie się śmiać. jak ktoś żartuje ze mnie to już jest be. tak to wygląda z perspektywy innych użytkowników.

jutro znowu trzeba iść do roboty. i po robocie do drugiej roboty :)

z pozytywnych rzeczy to obgadaliśmy dziś zakup nowego auta. trzeba tylko pomyślec na kredytem, bo nie możemy zostać w tej chwili bez auta na dluzszy czas. więc wymyśliłem że weźmiemy kredycik na autko, kupimy je i wtedy Fiaciora do dziada. jak się sprzeda fiacior to kasa z niego splaci większą część kredytu, a resztę splaci sie w między czasie.
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Czaja kto jest be?
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="czaja"]z pozytywnych rzeczy to obgadaliśmy dziś zakup nowego auta. trzeba tylko pomyślec na kredytem, bo nie możemy zostać w tej chwili bez auta na dluzszy czas. więc wymyśliłem że weźmiemy kredycik na autko, kupimy je i wtedy Fiaciora do dziada. jak się sprzeda fiacior to kasa z niego splaci większą część kredytu, a resztę splaci sie w między czasie.[/quote]
ewentualnie kasa zapomogowa w postaci mama i tata :D Wiadomo kredyt to cholerstwo, ale czasem jest złem koniecznym, pamiętam jak byłem pusty z kasą po kupnie 6N i jak rozleciał mi sie silnik :banghead: też brałem, bo nie bylo innej opcji a bez sensu bylo by wóz z opłatami porobionymi stał pół roku nie jeżdżąc, bo składam kasę na remont. Tak czasem myśle czy nie trza było landryny oszczęcić i pozbyć się tego zasranego fiata, kurna auto rocznikowo takie jak moje, a więcej z nim kłopotów jak z ponad 11 letnim 6N :doh: pokazuje to tylko ile wart jest włoska mechanizacja :grin:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="polakotek"]Czaja kto jest be?[/quote]
no ktoś kto próbuje żartować do ciebie/z ciebie. od razu robisz się bojowa :)
[quote="MiSiEk-GDA"]Tak czasem myśle czy nie trza było landryny oszczęcić i pozbyć się tego zasranego fiata, kurna auto rocznikowo takie jak moje, a więcej z nim kłopotów jak z ponad 11 letnim 6N [/quote]
też żałuje że najpierw sprzedałem landryne. ciągle mam do niej sentyment....
Co do pożyczania w rodzinie. niby byłoby od kogo, ale... nie chcemy po raz kolejny pozyczać w rodzinie. potem ciężko takie pożyczki się oddaje. a bank będzie nad tobą wisiał jak nie zapłacisz. no nic trzeba znaleźć speca od kredytów i obgadać temat.

co do Fiata to też tak do końca nie można narzekać. fakt że jak się coś psuje, to wszystko na raz, ale generalnie jeździł dość długo bezawaryjnie. po prostyu przyszła jego pora.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="czaja"]Co do pożyczania w rodzinie. niby byłoby od kogo, ale... nie chcemy po raz kolejny pozyczać w rodzinie. potem ciężko takie pożyczki się oddaje. a bank będzie nad tobą wisiał jak nie zapłacisz. no nic trzeba znaleźć speca od kredytów i obgadać temat.[/quote]
Wiadomo, że ciężko no i często jest, że z rodziną dobrze na focie wychodzisz hehe i to czasem nie :P Jak byście już brali kredyt, to nie bierz typowego na auto tylko gotowkowy, bo później będzie wpis w dowodzie, że bank współwłaściciel, obowiązkowe ac i inne gówna.
[quote="czaja"]co do Fiata to też tak do końca nie można narzekać. fakt że jak się coś psuje, to wszystko na raz, ale generalnie jeździł dość długo bezawaryjnie. po prostyu przyszła jego pora.[/quote]
Wiadomo nic nie jest wieczne hehe tylko zobacz ile nalatane miała tys km landryna a ile fiatolot i ile tamta pierwsza starsza była :) z tej perspektywy na to pacze :)
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Eee, nie robie sie bojowa. Nie wiem o co Tobie chodzi.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”