Jpp - Polo 6N2 1.4 16V

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Jpp
Początkujący
Początkujący

Post autor: Jpp »

Gratki nowego zakupu i wierności polówce Przesiadka z 120 kucy na 75 bolesna była chyba
Dzięki.
Skłamię jeśli powiem, że nie :grin:
Ale i ten silniczek jest dość żwawy, a kultura pracy zbliżona do AJV - no i 5 drzwi. Tylko przyspiesza wolniej... :blush2:
Inne auto niż Polo nie wchodziło w rachubę :) Większość znajomych nawet nie zauważyła różnicy, sądząc, że wyremontowałem auto po wypadku (kolor identyczny i światła LED te same)...

Pozdrowienia
Awatar użytkownika
Jpp
Początkujący
Początkujący

Witam po dłuższej przerwie :)

Parę dni temu zamontowany został tłumik Bastuck kupiony od turzola. Wymagał on pewnej interwencji spawalniczej, ale dla chcącego nic trudnego :) Przynajmniej wreszcie burczy jak mój dawny GTI.

Obrazek

Pozdrowienia
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

[quote=""Jpp""]ak mój dawny GTI.[/quote]

To może chcesz jeszcze kupić swoje stare felgi z gti :jester:
Awatar użytkownika
Jpp
Początkujący
Początkujący

Krótka aktualizacja.
Auto dostało nowe alusy na lato - Aluett 15" 7J ET35. Fele RH Cup idą do odświeżenia i polerowania :grin: Obecnie Siwuch wygląda tak:

Obrazek

Obrazek

Wpadło też po drodze parę gratów, dzięki czemu rozbudowane będzie car audio i odświeżone wnętrze:
- całkowicie skórzane boczki 5d z maskownicami na przodzie i tyle (wprawdzie od anglika, ale dla chcącego nic trudnego),

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

- uchwyty głośników do 5d

Obrazek

Do tego nakładki na pedały, wzmak, obszycie kierownicy i jak to bywa - szereg prac konserwacyjnych.
Kolejna aktualizacja z prac - wkrótce :)
Pozdrowienia
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Fanty dobre wpadają, tak pomyślałem, pogadaj z Tofikiem opracuje Ci dobry plan modów tego silnika i niedługo będziesz się mógł cieszyć większa stajnią ;-)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
Jpp
Początkujący
Początkujący

pogadaj z Tofikiem opracuje Ci dobry plan modów tego silnika i niedługo będziesz się mógł cieszyć większa stajnią
Dzięki za radę. Silnikiem zajmę się w drugiej kolejności.
Na razie jednak wolę skupić się na wyglądzie - potrzeba nowych opon, łożysko z tyłu zaczyna brzęczeć, silnik szyby pasażera szwankuje, przystosować nalezy boczki do normalności ;) lampy wypadałoby odświeżyć i umyć itd. itp... Długo by wymieniać :)
Pozdrowienia
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”