[quote="barmaz91"]hahah daj spokoj ona jak nie umie to powiem ci dzisiaj zawaliła mi tekstem czy ja jestem az taka pusta hahahahahaahahaha
ugryzlem sie w jezyk ale wiesz mowie kulturalnie nie poprsotu troche musisz sie przyłożyc a ta do mnie do czego :blush2:[/quote]
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
tak tak tylko mi kurka coś albo wzmak albo płyta gówna nie działa i mi nagle gniazdo nie wykrywa głośników musze resa zrobic ale na razie nie bo filmy na YT wrzucam...
[quote="patrykbadyl"][quote="Marcinek"]Ta a ja wczoraj umyłem Polo wszystko ładnie cacy, dzis patrze a brzoza kwitła i całe zółte od razu mi ciśnienie skoczyło ....[/quote]
nie przejmuj się, moje Polo stoi obok brzozy i znam ten ból...[/quote]
Przestaw Polo, bo Tupolew źle skończył przez kontakty z brzozą
[quote="Adrian_Malbork"][quote="patrykbadyl"][quote="Marcinek"]Ta a ja wczoraj umyłem Polo wszystko ładnie cacy, dzis patrze a brzoza kwitła i całe zółte od razu mi ciśnienie skoczyło ....[/quote]
nie przejmuj się, moje Polo stoi obok brzozy i znam ten ból...[/quote]
Przestaw Polo, bo Tupolew źle skończył przez kontakty z brzozą [/quote]
Wróciłem ze spocisza
Ja pierdziele dobrze, że za chłopem spowrotem jechałem bo światła świeciłu jakbym na postojówkach jechał :doh:
Po powrocie do domu śrubokręt i pokręciłem nieco regulacją :blush2:
chodzi mi o to, czy przy rozklejaniu przypadkiem nie bawiles sie regulacja ?
u mnie swiecilo to w miare w 6n, tylko dlugo sie smokedem nie pocieszylem wiec moze nie mam takiego porownania