[quote=""Kuba""]jaką opone planujesz ?[/quote]jedyną właściwą wydaje się być 165/40.[quote=""barmaz91""]A z ronalem co robisz[/quote]jeżdżą już na mk II syncro
krzyDOLAR powiem Ci szczerze, że nawet nie wiedziałem o "szmacianym" dachu w Ibizach :shock:
tyle razy Etkę przeglądałem, ale jakoś nigdy mnie też to nie interesowało :mrgreen:
W Ibizach o 1997-2002, Cordoby całe szczęście tylko 1997-99
[quote=""dumle""]było trzeba powiedzieć to bym ci sprzedał swoje polo[/quote]miałbym od razu AFH pod maską, a tak to muszę kombinować co mam tu wsadzić rollbar trafił pod młotek, bo mam już trochę za dużo tych diwajsów - nie chcę zrobić choinki a zaczynał się robić już mały jarmark. za dach nie mam się kiery zabrać. jak nie praca - to deszcz
koło jest kiepskie, zdawałem sobie z tego sprawę decydując się na jego zakup. chodziło mi o to by nie spotkać go na na każdej większej imprezie. wczoraj byłem na zlocie w rothenburgu. statystyki: 4x ronal turbo, 3x nothelle, 2x cms reversi z renault modus. votexów nie miał nikt, mam nadzieję że za rok będą tylko jedne - moje
wracając do auta. dotarły adaptery z 4x100 na 5x100. dwa krążki o grubości 27mm pójdą na tył, dwa 17mm na przód. dziś korzystając z ładnej pogody ostateczna przymiarka felg i 1,5h dywagacji nad właściwą oponą. stanęło na 165/40 - zamówię je w tym tygodniu. zawiozę też dwie ostatnie felgi do piaskowania i malowania.