[quote="polakotek"]Poswiec jej wiecej czasu i uwagi. Zwiazek niestety czesto polega na tym ze trzeba odpuscic swoje pasje na rzecz drugiej osoby.[/quote]
:shock:
To z pupy taki zwiazek jak trzeba odpuscic swoje pasje, lepiej szukac takiej polowki, ktora w tych pasjach bedzie wspierac albo nie bedzie wnikac (co nie znaczy, ze mamy sie wiazac z drewnem jakims czerstwym

).
Karol jak bedziesz mial ochote to smaruj mi na GG pozniej co i jak, jakos sie zlapiemy i pogadamy jak facet z facetem :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
A tak w ogole to dzisiaj mialem jakis zakrecony sen, jechalem gdzies pociagiem chyba (pisze chyba bo juz mi polowa snu wypadla z glowy

) i wysiadlem na jakims dziwnym dworcu, gdzie stalo chyba moje Polo, mialem gdzies nim pojechac. I teraz ciekawostka - Karol ustawialem sie z Toba przez tel bo wygladalo na to, ze przyjechalem do Trojmiasta

i miales byc za godzine gdzies tam sie ze mna spotkac (jakby na drugim dworcu). Pojechalem w umowione miejsce, a tam klimaty w budynku jak w Max Payne (grze, nie filmie), to co akcja sie toczyla w mieszkaniu u niego (jak ktos nie pamieta o co chodzi to ma problem

). Na koniec chcialem zrobic zdjecie jakiemus numerowi na drzwiach (105 czy 107) ale zaczal sie rozmazywac itp :shock: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: i sie obudzilem :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Ide szukac sniadania