[quote="polakotek"]shao dowcipnis z Ciebie, sama Cie pobije :crazy: [/quote]
Chyba jak przyjedziesz z Khalidovem
[quote="polakotek"]Chodzi mi o to, ze w niektorych zawodach praktyka jest duzo wazniejsza niz to czego sie ktos nauczy podczas studiow. Specyfika kazdego zawodu jest inna, no ale jesli chodzi o prawo to jest w to wszystko wplecione mnostwo bzdurnych przedmiotow, wykladanych przez oderwanych od rzeczywistosci wykladowcow, wiec nie dziwie sie, ze Groszu narzeka. Zaczelam pracowac majac wiedze praktycznie zerowa, obserwujac jak pracuja inni, czytajac ich pisma itp. I rozumiem pracodawcow ktorzy nie chca zatrudniac magistrow, przez 5 lat studiowania zadnej praktyki, a potem tylko postawa roszczeniowa, ze za 1200 zl to robic nie beda. Aktualnie zarabiam tyle, ze mi ledwo na paliwo wystarcza

[/quote]
Ja wiem o co chodzi, mowie tylko zeby nie plakac bo to w niczym nie pomoze. Albo ktos sie na cos decyduje i ciagnie to do konca mimo przeszkod albo ujowych przedmiotow na studiach

albo jak sie nie podoba to zawsze mozna zmienic kierunek albo olac temat i zostac ninja. Zycie to nie jest jedna wytyczona sciezka, ktora sie idzie od urodzenia do smierci. Zmienic mozna wszystko...