Marku oprócz ostatniego zakupu subwoofera i kabli na razie tylko leje paliwo i jeżdżę.
Następne co mam zamiar zrobić to odnowić dach no i to na co wszyscy w tym projekcie czekają to gleba... Ale jak stare przysłowie powiada "Prawdziwe projekty powstają latami" więc wszystko na spokojnie
[quote=""pawellini""] Ale jak stare przysłowie powiada "Prawdziwe projekty powstają latami" więc wszystko na spokojnie [/quote]
Jestem tego samego zdania
Dlatego na spokojnie do celu Najważniejsze już zrobione czyli lakier. Nie chwaląc się mijam różne czerwone Polówki w Warszawie ale nie ma co porównywać w ogóle jeżeli chodzi o lakierek. Pan Roman (mój lakiernik) spisał się na medal
Na dniach jak spadnie trochę śniegu powinna zagościć jakaś sesja zimowa
Panie coś Pan ? Gdzie ta sesja zimowa ?
Wybacz ale nie przekonują mnie skrzynie aktywne... mimo że to blaupunkt...
Kabelki pierwsza klasa, Rockford robi solidnie
Kondensator masz ? Niby mała moc ale zawsze masz pewność że prądu nie zbraknie
Nagraj może jakiś filmik jak to gra
Jakubie powiem Ci że byłem mocno zaskoczony że takie niepozorne "pudełko" potrafi tak ładnie zagrać Chłopaki z Wwa słuchali jak to gra i przyznali mi rację Przód będzie trzeba wymienić na zestaw odseparowany wtedy będzie pełnia efektu
Panie, ja kupiłem ostatnio odseparowany Kicx za 160 zł i jestem super zadowolony. Wcześniej byłem przekonany że grać potrafi tylko Rockford, Alpine, Hertz, JBL i podobne, a tu taki niepozorny Kicx rozwala system i gra... hmm jak dla mnie bdb+, bo jednak alpine to alpine Efektywne głośniki
Powitać! Dawno temat nie był odświeżany a auto trochę się zmieniło,przelatało bez problemu całą zimę tak więc wypadałoby się trochę pochwalić z tego co zostało zrobione
Jako że obiecałem już dawno niektórym zdjęcie skrzyni Blaupunkt'a którą zamontowałem z Groszem podczas zimowych wieczorów u niego w Monster Garage
Potem nadeszła już wiosna i zaczęły się poszukiwania jedynych słusznych opon, sztuk - 2,których brakowało mi do kompletu Uniroyal Rainexpert 185/55/14.
Zacząłem oczywiście poszukiwania od znanego portalu opony.com gdzie w zeszłym roku brałem dwie nówki od nich,ale cena tegoroczna była kolosalna. Pewnego pięknego dnia wszedłem na allegro i udało się dorwać komplet który jeździł miesiąc czasu na Polo które później poszło na sprzedaż, dosłownie prawie nówki Dwie poszły do mnie,dwie do Landrynki kolo.
Jako że był już komplet opon,trzeba było zabrać się za renowację rantów od samego początku ponieważ były porysowane :beee: A wyszło to tak
Następna w kolejce była ramka konsoli środkowej która niestety pękła zimą :butcher: Udało się dorwać w idealnym stanie,nie miała połamanego ani jednego zaczepu :good:
Czegoś mi brakowało od dawna we wnętrzu Polówki tak też po wyprawie do Radomia wpadły takie oto fanty - Pakiet skórzany ala Gti:
I ostatnią z rzeczy która wpadła to nowe boczne kierunki dymione FER:
No i dzisiejsza sesja zdjęciowa
Dla tych co myślą że gleby nie będzie to od razu mówię BĘDZIE tylko kwestia czasu i $ :oki: :crazy:
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2012, 22:56 przez pawellini, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko fajnie,ale moim zdaniem te kierunki na biało. :cool2:
Zainwestowałbyś w zawieszenie a nie w wosk :jester:
Felgi całkiem ale nie z tymi balonami.
Generalnie dobrze,że coś się dzieje.
Pzdr.
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu
Ten samochód jest mi szczególnie bliski, bo tak jak Paweł napisał "robiony w Monster Garage u Grosza" haha
Faktycznie skrzynka daje radę. Byłem tym bardziej zaskoczony, że jeżdżę już dość długo z potężną lochą od blau + wzmak i kondensator, więc myślałem iż tu wsiąde i nic nie będę słyszał. Jakże wielki było moje zaskoczenie kiedy usłyszałem jeb....cię wiem tylko ja sam Ślicznie dopełnia bassik i zajmuje niewiele miejsca co jest dużym plusem, bo u mnie to połowy bagażnika nie ma :agree:
Ogólnie najbardziej zadbana i (moim zdaniem) najładniejsza 6N'ka w WWA