9N instalacja gazowa

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

d
dziobak
Newbie
Newbie

9N instalacja gazowa

Post autor: dziobak »

Witam. Mam do Was wielką prośbę. Polo 9n silnik1.2; 12v. Moja prośba, pytanie, czy do tego samochodu warto montować instalacje gazową. Ja myślę wyłącznie o instalacji BRC. Miesięcznie jeżdżę na pewno 1000 KM. Mam obawy wyłącznie techniczne po zamontowaniu gazu. Jak będzie silnik pracował, jak z częstymi ponoć alarmami czhek NG. Po prostu nie chce mieć problemów z samochodem po montażu gazu. Napiszcie, zwłaszcza Ci co maja już zamontowane, jak w praktyce to działa. Będę wdzięczy za odpowiedzi. Pozdro.
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

Witam
Pierwszy temat:
viewtopic.php?f=195&t=30900&hilit=gaz
następny temat:
viewtopic.php?f=195&t=19632&hilit=gaz
i kolejny... :
viewtopic.php?f=195&t=17975&p=171569&hilit=gaz#p171569
i jeszcze jeden...:
viewtopic.php?f=195&t=12626&hilit=gaz
a może jeszcze to... :
viewtopic.php?f=195&t=3294&hilit=gaz

Ludzie! UŻYWAJCIE[size=99px] SZUKAJKI!!![/size] :talkative: :agresyw:
Zaledwie wpisałem tam "gaz" i szukałem w dziale "100 pytań technicznych do... => 9n/9n3" Zajęło mi to może 3 minuty i masz od razu przynajmniej 5 wątków zgłębionych w tym temacie! Inne słowa klucze i może będą jeszcze inne.. Czy to na prawdę tak ciężko? Po jaką cholerę siać burdel na forum?! Jeśli nie masz tam odpowiedzi na dokładnie o to co Ci chodzi, zadaj pytanie tam - niech wszystko będzie razem - później jak ktoś będzie chciał coś znaleźć wyszuka jeden konkretny temat z całym mnóstwem informacji a nie kilkanaście w którym są strzępy informacji. Niech moderator coś z tym wątkiem zrobi...
d
dziobak
Newbie
Newbie

Post autor: dziobak »

a ile się tam naczytałeś o silniku 1.2. Prosiłem o konstruktywne, a nie złośliwe rady....
ODPOWIEDZ

Wróć do „silnik”