Witam. Mam do Was wielką prośbę. Polo 9n silnik1.2; 12v. Moja prośba, pytanie, czy do tego samochodu warto montować instalacje gazową. Ja myślę wyłącznie o instalacji BRC. Miesięcznie jeżdżę na pewno 1000 KM. Mam obawy wyłącznie techniczne po zamontowaniu gazu. Jak będzie silnik pracował, jak z częstymi ponoć alarmami czhek NG. Po prostu nie chce mieć problemów z samochodem po montażu gazu. Napiszcie, zwłaszcza Ci co maja już zamontowane, jak w praktyce to działa. Będę wdzięczy za odpowiedzi. Pozdro.
Ludzie! UŻYWAJCIE[size=99px] SZUKAJKI!!![/size] :talkative: :agresyw:
Zaledwie wpisałem tam "gaz" i szukałem w dziale "100 pytań technicznych do... => 9n/9n3" Zajęło mi to może 3 minuty i masz od razu przynajmniej 5 wątków zgłębionych w tym temacie! Inne słowa klucze i może będą jeszcze inne.. Czy to na prawdę tak ciężko? Po jaką cholerę siać burdel na forum?! Jeśli nie masz tam odpowiedzi na dokładnie o to co Ci chodzi, zadaj pytanie tam - niech wszystko będzie razem - później jak ktoś będzie chciał coś znaleźć wyszuka jeden konkretny temat z całym mnóstwem informacji a nie kilkanaście w którym są strzępy informacji. Niech moderator coś z tym wątkiem zrobi...